Na Mađerkinom Bregu očekuje vas izuzetna ponuda vina, hrane i smijeha

Autor: Foto/Video:
- Advertisement -

Vinarija Štampar, u sklopu manifestacije, „Otvoreni podrumi“ na atraktivnoj lokaciji Mađerkina brega, organizira čitav niz događaja.

Od 3. do 6. lipnja na vinskom vrhu Međimurja čeka vas izuzetna ponuda vina, hrane i smijeha. Da, smijeha, koji je ovoga puta zagarantiran, nastupom „stand up“ komičara Vlatka Štampara, 5. lipnja s početkom u 17 sati.

Za hranu je ponovo zadužen Marko Palfi koji proširuje svoju ponudu. Tako ćete ovog puta uz nagrađivane burgere ‘Smokey doubleD’ i ‘Dekadent’, moći kušati i pileću tortilju ‘Deluxe’, vratinu sa žara i ‘Falafel’ s međimurskim šparogama OPG-a Vuri.

Falafel je jedno od najpopularnijih vegeterijanskih street food jela na svijetu. Spravlja se od slanutka, a Palfijeva varijanta s domaćim šparogama je odraz sezone i lokaliteta. Dodatan plus ovog vege jela je da donosi jednu od najklasičnijih vino/hrana kombinaciju, a to je šparoga i Sauvignon. Štamparov Sauvignon i Falafel će tako biti interesantan svima, a posebno vegeterijancima.

Ponuda hrane dodatno je obogaćena i slatkim asortimanom. Tako će u ponudi biti i deserti u čaši na bazi QimiQ vrhnja. Moussevi sa dodatkom čokolade, vanilije, bučinih sjemenki, ‘No Baked Cheesecake’ u čaši, ‘Panna Cotta’, tiramisu u čaši. 

Sprema se još jedno iznenađenje. U petak, 4. lipnja, u 18 sati u goste nam dolazi i veliki eno/gastro znalac i svjetski putnik, Časlav Matijević. Ovaj majstor pripreme morske hrane za petak će spremit „srdele na livadi“. Atraktivno jelo od plave ribe kojeg će biti u ograničenim količinama. Četiri dana na Mađerki uz „pogled od milijun dolara“, vina Štampar, „Food by Palfi“, Vlatka Štampara, Časlava Matijevića, puno dobre glazbe i pozitivnih emocija.

Radno vrijeme je od 9 sati do 23 sata (hrana od 12:00).

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još