KARIJERU MU JE 'ZAPEČATILA' POLICIJA

Mladić (18) se baš potrudio! U Murskom Središću je ukrao novac i alkoholna pića, a u Peklenici električne kablove

Autor: Medjimurski.hr Foto/Video: Ilustracija
- Advertisement -

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnja kako je 18-godišnjak s područja grada Murskog Središća, počinio kaznena djela teške krađe i krađe, javljaju iz Policijske uprave međimurske.

– Naime, sumnja se kako je početkom srpnja ove godine u Murskom Središću, provalio u ugostiteljski objekt u Tekstilnoj ulici, odakle je ukrao novac i razna alkoholna pića. Materijalna šteta prema odštetnom zahtjevu oštećenog poduzeća sa sjedištem u Čakovcu, procijenjena je na nešto manje od 4.000 kuna.

Ujedno, sumnja se kako je krajem lipnja ove godine u Peklenici, Industrijskoj ulici, nepoznati počinitelj na odlagalištu građevinskog materijala iz otvorene sušare i otvorenog kontejnera ukrao više vrsta električnih kablova te izmjenjivač vode iz protočnog bojlera. Materijalna šeta prema izjavi 64-godišnjeg vlasnika procijenjena je na nešto više od 3.000 kuna – stoji u priopćenju.

Prema 18-godišnjem osumnjičeniku podnijet će se posebno izvješće, kao dopuna prethodno dostavljenim kaznenim prijavama protiv nepoznatog počinitelja.

- Advertisement -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još