DETALJI STRAVIČNE NESREĆE

Mladi vozač koji je naletio na Jasminu tek je položio vozački! Njena obitelj naišla autom dok su su ju pokušavali spasiti

Autor: Jutarnji list Foto/Video: Matija Habljak/PIXSELL
- Advertisement -

Nesretnu Jasminu je u nedjelju, 19. lipnja, dok se svojim vojim mopedom polako vozila glavnom ulicom kroz Hrženicu u općini Sveti Đurđ, pokosio je osobnim automobilom marke BMW 22-godišnji mladić. Pijan, s 2,05 promila alkohola u krvi, vozio je prebrzo, u zavoju je izgubio kontrolu nad vozilom i direktno se sudario s Jasminom, piše Jutarnji list.

Uslijed udara mopedistica je zadobila teške ozljede te je prevezena u varaždinsku Opću bolnicu gdje joj je pružena medicinska pomoć.

Zbog izazivanja prometne nesreće mladi vozač je uhićen, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja bit će predan pritvorskom nadzorniku.

Navodno je, doznaje Jutarnji, neposredno nakon nesreće, Jasminina obitelj tuda naišla automobilom dok se ona borila za život uz pomoć liječnika hitne pomoći.

Dva dana poslije tužna vijest – Jasmina Zlatar od zadobivenih je ozljeda preminula u varaždinskoj bolnici.

Ni Jasmina Zlatar ni mladić koji ju je pokosio nisu rodom iz đurđevačkog kraja. Jasmina je, doznaje Jutarnji, bila Međimurka, u selo je dolazila u posjet svekrvi i svekru, Marici i Zvonku Zlataru. Za lijepa vremena voljela se dovesti mopedom.

Ona i suprug gradili su obiteljsku kuću u Prelogu. Imaju sina koji je upravo završio sedmi razred.

Mladi vozač BMW-a doselio se u Hrženicu prije nekoliko godina s majkom i još nekoliko braće i sestara.

- Advertisement -

Podijeli:


Najnovije

Pročitajte još