PODTRUREN VAPI ZA KANALIZACIJOM

Mirjana Murk: Puno smo napravili, a još nas puno toga čeka!

Mirjana Murk, dosadašnja predsjednica Općinskog vijeća Podturen, smatrala je shodnim da na kraju mandata ovog saziva OV rezimira sve ono što su radili.

-U tom razdoblju od 4 godine imali smo 26. sjednica Općinskog vijeća Općine Podturen na kojima smo raspravili i donijeli mnoge važne odluke. Posebno raduju one koje se odnose na općinske udruga, odnosno njihov rad koji smo pomagali iz proračunskog novca. Oni su najveći promotori Općine – rekla je predsjednica.

-Posebno me veseli što smo u tom razdoblju nastavili ulaganja u dječje vrtiće, mlade i obrazovanje studenata. Donijeli odluke za financiranje nogometnih igrališta, uređenje društvenih domova, postavljanje LED rasvjete, uređenje ribnjaka, izgradnju garaže DVD u Novakovcu, uređeni su prostori kulturno-sportskog centra u Celinama, Sivica uređenje groblje, a uskoro i Sivički berek. Za najmlađe su napravljena dječja igrališta u Sivici, Podturnu, Novakovcu, Miklavcu. Obnovljena je Zdrastvena ambulanta u Podturnu – rewkla je Mirjana Murk.

-Najveća želja mi je da izgradimo kanalizaciju u svim naseljima općine Podturen. Ovom prilikom se iskreno želim zahvaliti svim vijećnicima što smo u sučeljavanju ideja i dobrih prijedloga odradili većinu njih. Hvala Jedinstvenom upravnom odjelu općine Podturen na suradnji, te načelniku Općine Perici Hajdaroviću – kazala je predsjednica OV.

Inače, Mirjna Murk je članica SDP-a i ovih dana istaknula je kandidaturu za načelnicu Općine Podturen na skorašnjim lokalnim izborima u svibnju.

Najnovije vijesti

Pročitajte više