VIDEO: MATIJA POSAVEC – NEZAVISNA LISTA

Međimurski župan Matija Posavec o novoosnovanoj stranci

Nezavisna lista- Matija Posavec

Aktualni župan Međimurske županije Matija Posavec na svojoj je internetskoj stranici www.matijaposavec.hr uputio video poruku u kojoj je javnosti objavio kako je završena procedura osnivanja nove političke stranke koja će, kako ističe, biti stranka razvoja koja će u početku svog djelovanja okupljati ljude koji će s poštovanjem promovirati vrijednosti Međimurja danas, a sutra vrijednosti svakog hrvatskog kraja u kojem će djelovati.

Želim snažno Međimurje, želim utjecajan hrvatski sjever, želim da i dalje rastemo, razvijamo se, promoviramo naše vrijednosti i potencijale, pozicioniramo se kao regija uspjeha, znanja, ponosa, a katkada i prkosa. Zajedno smo do sada učinili puno, a od sada, u jasnom političkom okviru, s jasnim programom, ciljevima, vrijednostima i političkom pozicijom, vjerujem da u budućnosti možemo stvoriti jaku regionalnu stranku s bazom u našem Međimurju koja će imati značajan utjecaj i na hrvatskoj političkoj sceni – ističe Posavec .

U obnašanju funkcije župana Međimurske županije od prvog sam dana postavio sustav u kojem se javna infrastruktura gradi sredstvima europskih fondova, a prihode proračuna koji se puni Vašim novcem, vraćamo kroz razvojne programe i projekte te razne vrste potpora našim učenicima, studentima, poljoprivrednicima, poduzetnicima, umirovljenicima, udrugama. U tom smo sustavu po mnogočemu jedinstveni, predvodnici, drugačiji i zato se razvijamo, ponosimo rezultatima i s osobitim poštovanjem promoviramo naše Međimurje kao regiju koja zna, koja hoće i koja može usprkos svim izazovima.

Komentirajući nastup na predstojećim lokalnim izborima, Posavec je naglasio kako će u narednim danima predstaviti programske smjernice u jedanaest tematskih cjelina i kandidate s kojima izlazi na predstojeće lokalne izbore.

Najnovije vijesti

Pročitajte više