Restoran Mala Hiža, smještena tek desetak minuta vožnje od Čakovca, našla se među preporukama u godišnjoj listi najboljih restorana koju donosi Jutarnji.hr u sklopu nagrada “Dobri restorani”. Prepoznata je kao jedno od mjesta koje svojim gostima pruža nezaboravno gastronomsko iskustvo, spajajući lokalnu tradiciju s modernim kulinarskim pristupom.
Kako piše Jutarnji, Mala Hiža oduševljava autentičnim jelima poput štrudlica prilagođenih sezonskom povrću, mesnih specijaliteta pripremljenih s posebnom pažnjom te tradicionalne međimurske gibanice. Posebno je hvaljen njihov sladoled s bučinim uljem, koji donosi jedinstvenu kombinaciju okusa.

Uz vrhunsku hranu, gosti ovdje uživaju u toplom ambijentu restorana koji odiše gostoljubivošću i tradicijom. Mala Hiža zasluženo zauzima mjesto među najboljim restoranima Hrvatske i savršeno predstavlja međimursku kuhinju na najvišoj razini.
Ako planirate posjetiti Međimurje u 2025. godini, ne propustite priliku uživati u posebnostima koje nudi ovaj jedinstveni restoran.
Pogledajte cijeli popis restorana ovdje.




