REAGIRANJE IZ MURSKOG SREDIŠĆA

MARINA PILIPOVIĆ OREHOVEC: Evo, Željko, kak se cijepaju drva!

U ponedjeljak smo objavili foto-bilješku našeg vrijednog suradnika Mladena Grubića u kojoj on slikom i tekstom govori o tome kako bivši saborski zastupnik Željko Pavlic iz Svete Marije, eto, cijepa drva.  No, to je izazvalo brojne komentare naših čitatelja od onih lijepih do onih “opasnih”. Nekoliko njih je napisalo kako je ugodno vidjeti da i političari rade, i da pokažu radnom narodu kako se drži sjekira. Većina ipak nije bila blagonaklona, pa smo tako mogli čuti: “Ne zna držati sjekiru”, “U novim trapericama i patikama se drva ne cijepaju”, “Zdrav je, mlad  i odmoran, pa bi mogao nacijepati drva za cijelu Svetu Mariju”, “Koliko dugo je u  saborskoj mirovini, pa i mora se baviti nečim korisnim”…

 Kao dugogodišnji političar (sa sjekirom) i aktualni predsjednik Međimurskog demokratskog sabora, Pavlic je naučen na svakakve kritike.

Ipak, posebno se razveselio onoj koju mu je, uz osmijeh, uputila Marina Pilipović Orehovec iz Murskog Središća. Ona je priložila tri fotografije na kojima je u akciji i samo napisala. “Evo, Željko, kak se cijepaju drva!“.

Svaka čast.

Najnovije vijesti

Pročitajte više