USLUŽNOST NA VISOKOM NIVOU

Magma Ludbreg – sve na jednom mjestu

Autor: Dario Horvat Foto/Video: Dario Horvat
- Advertisement -

Magma Ludbreg preuredila je svoj poslovni prostor, te je sada uz atraktivnu lokaciju još dostupnija kupcima, kojima nudi pregršt proizvoda, od alkoholnih i bezalkoholnih pića do grickalica, slastica, začina, sredstava za čišćenje…

Uslužnost je na visokom nivou, kako i priliči ovakvom distributeru, a osim veleprodaje Magma Ludbreg svoja vrata ima otvorena i za male kupce. Kod njih baš svi mogu kupiti sve što im treba za bilo kakvu proslavu, piknik, feštu ili ručak uz mogućnost dostave veće količine naručene robe.

Shop u Ludbregu pokriva renomirane marke alkoholnih i bezalkoholnih pića te proizvode iz asortimana grickalica, čajeve, sredstava za čišćenje, čaša…  Široku ponudu pića proširili su u suradnji s lokalnim ludbreškim vinarima.

Idealna su lokacija za kupnju poklona gdje su dostupni gotovi poklon paketi te poklon paket kojeg možete sami dizajnirati i složiti  prema vlastitim preferencijama i željama i upakirati u poklon kutiju. Možete i sami kreirati svoju posebnu poruku na etiketi boce Muškatne penine od 3,0l ili ugravirano na drvenoj kutiji za butelje ili metalnoj pljosci za žestoko piće.

Za potrebe većih druženja Magma Ludbreg nudi uslugu najma fižidera, stolova, klupa, suncobrana i visokih stolova. Također, višak naručenog, a nepotrošenog moguće je vratiti u shop.

Magma Ludbreg posluje na adresi Ludbreg, Miroslava Krleže 12, kontakt 099/ 2403-704

- Advertisement -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još