MAGMA: VODEĆI DISTRIBUTER PIĆA ZA UGOSTITELJSTVO I MALOPRODAJU

Magma & Bajzovi dvori: Uspješna suradnja koja traje već dugi niz godina

Autor: Magma Foto/Video: Medjimurski.hr
- Advertisement -

Magma, vodeći distributer u ugostiteljstvu i maloprodaji Sjeverozapadne Hrvatske nedavno je proslavio 30. obljetnicu poslovanja.

Predstavljen je i novi vizualni identitet čiji je središnji element loga stilizirana čaša vina kao simbol druženja, slavlja i nezaboravnih trenutaka koje pružaju kupcima. Sloganom “Od ića do pića” željeli su istaknuti širinu njihove ponude jer, iako su najprepoznatljiviji po ponudi pića, nude i širok asortiman prehrane i drugih proizvoda.

Jedan od izuzetno zadovoljnih klijenata su i Bajzovi dvori – ugostiteljski objekt – poznati kafić i restoran u Dekanovcu i Murskom Središću gdje možete kušati veliki izbor jela i pića po svakom ukusu. Upravo oni s Magmom surađuju već nekoliko godina.

Isto je istaknuo i Perica Remenar, vlasnik restorana Bajzovi dvori.

“Iznimno smo zadovoljni poslovanjem s Magmom, od samih početaka našeg puta u ugostiteljstvu puno nam je pomogla i na neki način nas uvela u ovaj svijet. Danas smo jedan od njihovih najvećih kupaca. Surađujemo u segmentu pića i ostalog popratnog asortimana za ugostiteljstvo poput čaša, slamčica i dijela prehrambenog asortimana koji se odnosi na brašno za naše restorane. Suradnju s Magmom bismo preporučili svima jer su korektni oko isporuke, cijena, robe i spremni pomoći kada god treba. Posebno smo zadovoljni s našim trgovačkim putnikom Sinišom Vugrinec na kojeg zaista uvijek možemo računati.”

Magmini shopovi danas posluju u 10 gradova u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske čime su zadovoljene potrebe svih kupaca na obostrano zadovoljstvo. Magma veleprodaja opskrbljuje ugostiteljske objekte i trgovine i djeluje na tržištu već 30 godina te je partner na kojeg uvijek možete računati.

Sve informacije o Magma proizvodima, poslovanju i poslovnicama potražite na njihovim službenim stranicama www.magma-vz.hr.

Posjetite preuređenu poslovnicu u Čakovcu, na adresi Ante Starčevića 22 i uvjerite se sami u najbolju ponudu koja vas tamo čeka!

- Advertisement -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

FOTO Mlada sopranistica Marija Magdalena Kočila oprostila se od Međimurja

Marija Magdalena Kočila završila je svoja srednjoškolska glazbena naukovanja...

Bivši saborski zastupnik Branimir Bunjac oženio se na Filipinima

Bivši saborski zastupnik Branimir Bunjac ponovno se oženio. Vjenčao...

FOTO Međimurci opet iskazali svoju humanost!

Brojni ljudi dobre volje, jučer, u subotu, 24. rujna...

FOTO Trčalo se za međimurske ‘Downiće’

U subotu je u Mačkovcu održana humanitarna utrka za...