MAGMA: VODEĆI DISTRIBUTER PIĆA ZA UGOSTITELJSTVO I MALOPRODAJU

Magma & Bajzovi dvori: Uspješna suradnja koja traje već dugi niz godina

Autor: Magma Foto/Video: Medjimurski.hr
- Advertisement -

Magma, vodeći distributer u ugostiteljstvu i maloprodaji Sjeverozapadne Hrvatske nedavno je proslavio 30. obljetnicu poslovanja.

Predstavljen je i novi vizualni identitet čiji je središnji element loga stilizirana čaša vina kao simbol druženja, slavlja i nezaboravnih trenutaka koje pružaju kupcima. Sloganom “Od ića do pića” željeli su istaknuti širinu njihove ponude jer, iako su najprepoznatljiviji po ponudi pića, nude i širok asortiman prehrane i drugih proizvoda.

Jedan od izuzetno zadovoljnih klijenata su i Bajzovi dvori – ugostiteljski objekt – poznati kafić i restoran u Dekanovcu i Murskom Središću gdje možete kušati veliki izbor jela i pića po svakom ukusu. Upravo oni s Magmom surađuju već nekoliko godina.

Isto je istaknuo i Perica Remenar, vlasnik restorana Bajzovi dvori.

“Iznimno smo zadovoljni poslovanjem s Magmom, od samih početaka našeg puta u ugostiteljstvu puno nam je pomogla i na neki način nas uvela u ovaj svijet. Danas smo jedan od njihovih najvećih kupaca. Surađujemo u segmentu pića i ostalog popratnog asortimana za ugostiteljstvo poput čaša, slamčica i dijela prehrambenog asortimana koji se odnosi na brašno za naše restorane. Suradnju s Magmom bismo preporučili svima jer su korektni oko isporuke, cijena, robe i spremni pomoći kada god treba. Posebno smo zadovoljni s našim trgovačkim putnikom Sinišom Vugrinec na kojeg zaista uvijek možemo računati.”

Magmini shopovi danas posluju u 10 gradova u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske čime su zadovoljene potrebe svih kupaca na obostrano zadovoljstvo. Magma veleprodaja opskrbljuje ugostiteljske objekte i trgovine i djeluje na tržištu već 30 godina te je partner na kojeg uvijek možete računati.

Sve informacije o Magma proizvodima, poslovanju i poslovnicama potražite na njihovim službenim stranicama www.magma-vz.hr.

Posjetite preuređenu poslovnicu u Čakovcu, na adresi Ante Starčevića 22 i uvjerite se sami u najbolju ponudu koja vas tamo čeka!

- Advertisement -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još