ZNANJE I ISKUSTVO

Luka Murk iz Podturna pokrenuo prvi klasični fitness podcast u Hrvatskoj!

Luka Murk iz Podturna po struci je magistar kineziologije, a ima i više od 15 godina iskustva u fitnessu, treniranju sportaša i rekreativaca.

Kako ne bi ograničio dijeljenje svog znanja samo na svoje klijente, aktivan je i digitalno, ponajviše na društvenim mrežama, gdje pratiteljima pruža sadržaj vezan uz online treninge i zdrav način života. Da bi dodatno proširio utjecaj na javnost, pokrenuo je vlastiti podcast pod nazivom “GYM deLUX”, digitalnu audio datoteku na koju se možete potpuno besplatno “pretplatiti” putem digitalnih servisa kao što su Deezer, iTunes, Google Podcast i Audible, preuzeti i slušati tijekom vježbanja, trčanja, u vožnji, obavljanja kućanskih poslova i slično.

-Dugi niz godina bavim se treniranjem, što sportaša, što rekreativaca te sam u radu s klijentima primijetio kako se često događa nepoznavanje osnovnih pojmova vezanih uz treniranje. Brojni ne razlikuju terminologiju, naravno, ne moraju svi sve znati, a upravo zato smo mi tu da pomognemo. Za “GYMdeLUX” podcast i naše buduće slušatelje pripremio sam zanimljive goste iz domene fitnessa. To su treneri, profesionalni bodybuilderi, sportski psiholozi, nutricionisti.

Uvodnu epizodu u kojoj detaljno govorim o podcastu i samom projektu, ali i još dodatne tri emisije možete poslušati na poveznici: https://spoti.fi/2NLcU88.’

Najnovije vijesti

Pročitajte više