USUSRET LOKALNIM IZBORIMA

Ljubomir Grgec ide po peti mandat za općinskog načelnika Kotoribe!

Nikada veće enigme oko izbora čelnog čovjeka Općine Kotoriba nije bilo. Svoju je kandidaturu prije dva mjeseca objavio jedino Zoran Čižmešija iz stranke Domovinski pokret, dok od ostalih političkih opcija, odnosno kandidata, nije bilo nikakvih informacija. Na upite čelnika nekih općinskih političkih opcija nismo dobili nijedan konkretan odgovor sve do jučer (19.4.) kada smo izravno upitali Ljubomira Grgeca (SDP), aktualnog načelnika Općine, hoće li se ponovo kandidirati za tu funkciju?

– Hoću!

K tome je dodao kako ga na to obvezuju započeti općinski projekti koji Kotoribi donose bolje sutra. Rekao je i to kako se u Kotoribi nikada nije toliko radilo i gradilo i da u općinskom čelništvu Kotoribe nikada nije bilo toliko razumijevanja i zajedništva.

Dodao je kako se sa sadašnjim i eventualno nekim novim protukandidatima ne opterećuje već da će biračima ponuditi kontinuitet realizacije započetog i traženje novog za ljepšu i bolju Kotoribu.

Nije bio konkretan kada smo ga upitali od kojih političkih opcija će imati potporu već je dodao kako o tome razgovaraju ovih dana.(op. a.do sada su ga podržavali HSS i Laburisti). Dodat ćemo k tome kako je Grgec na čelu Općine od 2009. godine i da će krenuti po peti mandat jer je već prije 2009. godine u jednom mandatu bio načelnik u koalicijama s HDZ, HSLS, HSU, ali tada je načelnika biralo općinsko vijeće.

Najnovije vijesti

Pročitajte više