KREĆEMO!

Start portala medjimurski.hr

Nisam siguran bi li rezanje svečane vrpce ili puhanje svjećica na slavljeničkoj torti, uz brojne goste, bilo posve sukladno epidemiološkim mjerama i zato portal medjimurski.hr, bez velike pompe, danas pokrećemo ovim tekstom. Uz dužno poštovanje Capaku i ekipi, međutim, možemo vam jamčiti da, na ovim stranicama, nikakve distance prema vama poštovani čitatelji neće biti. Nikakvog razmaka između onoga što vas zanima i onoga o čemu pišemo.

U vrijeme kada nam je život omeđen mjerama, pozitiva i vedrina su nam sve potrebnije da bi, kao kockice šećera uz prvu jutarnju kavu, isprale gorak okus teške pandemijske godine. Toga ćemo se držati pišući o ljudima i događajima oko nas, dok će nam glavna pomagala u novinarskim istraživanjima biti analitičnost i objektivnost. Međimurje u srcu i središtu pozornosti, uz stalno prisutan pogled na sve četiri strane svijeta, jer danas udaljenost više ne mjerimo kilometrima nego gigabajtima.

Međimurski, regionalni, nacionalni, prekogranični, globalni, neovisni naš je portal, zapravo, vaš najbliži susjed. Mjesto na koje dolazite po informaciju koja vam treba, mjesto na kojem se različita mišljenja uvažavaju i poštuju, a snaga argumenata je jača od svega ostaloga.

Krećemo, dakle! U nadi i uvjerenju da će svatko od vas ovdje svakodnevno moći pronaći nešto za sebe. Drugačiju perspektivu i novi kut gledanja na događaje oko nas. U svemu tome najviše će nas radovati vaš doprinos. Vaši komentari, primjedbe, prijedlozi, pitanja, fotografije..sve što želite podijeliti s nama. 

Portal medjimurski.hr pokrećemo duboko uvjereni da Međimurje i Međimurci, pa cijeli sjever Hrvatske, imaju što reći i pokazati. Učinimo to zajedno!

Najnovije vijesti

Pročitajte više