PITALI SMO NAČELNIKA OPĆINE STRAHONINEC:

Kad će se maknuti stupovi električne mreže s pješačkih staza?

Mještani Strahoninca, pogotovo u Ulici Matije Gupca, imaju problem sa stupovima električne mreže, koji su (p)ostavljeni na sredini pješačko-biciklističke staze. S obzirom da je bilo dosta problema s mimoilaženjem, pa i (s)udara s banderama, na prijedlog naših čitatelja, pitali smo načelnika Općine Strahoninec, Franju Lehkeca, hoće li se i kada, te bandere izmjestiti?

-Svjestan sam ovih problema, ali zasad nismo u mogućnosti išta promijeniti u Ulici Matije Gupca. Staze su uređivane i asfaltirane još prije 10 godina i ondašnje čelništvo je propustilo to riješiti. Ako se ukaže prilika i nađemo li izajednički jezik s Elektrom Čakovec, naravno da ćemo to riješiti. Imamo nekih najava, ali zasad ne bi o tome.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No, mi sada gradimo pješačke staze u Ulici Ivana Hižmana i tu nam se javio sličan problem. Tamo ćemo banderu odmah izmjestiti, kako bi prolaz pješacima i biciklistima bio nesmetan, s obzirom da tuda prolazi veliki broj djece i roditelja prema vrtiću. I na svim ostalim mjestima, gdje ćemo ubuduće graditi staze uz prometnice, a ukaže nam se takav problem, mi ćemo bandere izmještati!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Najnovije vijesti

Pročitajte više