POJAČANE AKTIVNOSTI

Iz PU međimurske vas pozivaju da predložite lokacije nadzora brzine

Autor: PU međimurska Foto/Video: Ilustracija
- Advertisement -

U sklopu pojačanih aktivnosti ROADPOL-a, na području država članica održat će se 24-satni pojačani nadzor brzine. Sve policijske uprave na području Republike Hrvatske, pa tako i Policijska uprava međimurska u petak, 19. travnja od 0 do 24 sata provest će aktivnosti pojačanog nadzora brzine kretanja vozila. Tijekom akcije prema svim vozačima koji ne poštuju ograničenja brzine, primjenjivat će se sankcije propisane Zakonom o sigurnosti prometa na cestama.

Vozači koji ne poštuju ograničenja brzine, ugrožavaju sebe, ali i druge sudionike u prometu. Podsjećamo kako je nepropisna i neprilagođena brzina, jedan od glavnih uzroka stradavanja u prometnim nesrećama radi čega se i ovom akcijom nastoji unaprijediti stanje sigurnosti u cestovnom prometu.

Svi zainteresirani građani u razdoblju od 3. do 12. travnja 2024. godine mogu predložiti lokacije na kojima žele da policija pojačano nadzire nepropisnu brzinu kretanja vozila. Svoje prijedloge mogu dostaviti na adresu elektroničke pošte medjimurska@policija.hr.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još