ZAHVALA

Iz Murskog Središća poručuju ženama: ‘Hvala što ste tu za nas’

Iz Grada Mursko Središće čestitaju svim sugrađankama Međunarodni dan žena.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

‘Drage naše supruge, majke, bake, sestre kćeri, susjede, poznanice i sugrađanke…

Što Vam poželjeti uz Dan žena? Što Vam pokloniti?

Kako Vam zahvaliti na svemu što činite za nas kao ‘jači’ spol? Da smo baš toliko „jaki“ onda Vas ne bi trebali svako jutro, podne i večer! Sedam dana u tjednu, 365 dana u godini. Dužni smo svakako pokloniti karanfil, jaglac, ružu ili bombonijeru, ali isto tako i sebe. Pokloniti pažnju ljubav i pomaganje, svako jutro, u podne, i večer Sedam dana u tjednu, 365 dana u godini.

Hvala Vam što postojite i hvala što ste tu za nas! Danas sam kao i proteklih godina posjetio naše žene na njihovim radnim mjestima po svim gradskim naseljima – doktorice, medicinske sestre, službenice, policajke, prodavačice, šivačice, frizerke, žene koje brinu o zaštiti prirode, žene koje brinu o našoj ljepoti, vrijedne radnice koje drže četiri ugla u OPG – evima, i zahvalio im što su tu za nas. Uz svakodnevne obaveze u svojim obiteljima uvijek sačuvaju osmijeh za nas i lijepu riječ.

Također sam posjetio djelatnice i štićenice naša dva doma za starije i nemoćne sa željom da i njima zahvalim što su kao žene, majke i bake radile za nas tijekom godina svog života. U ugodnom prijepodnevu uz poštivanje svih mjera spoznajem da smo dužni mnogo toga našim ljepšim i boljim polovicama, a posebna zahvala nek ide onim ženama koje u vrijeme pandemije brinu o našem zdravlju. Hvala Vam! Najbolje ste!’, napisali su u priopćenju.

Najnovije vijesti

Pročitajte više