ULIČNA MODA 2021.

Imajte svoj vlastiti stil, baš vas briga što misle drugi!

Ako govorimo o modi i trendovima za proljeće 2021. svi stilovi i modni trendovi pronalaze svoje poklonike, jer smo svi različiti, s vlastitim razumijevanjem mode i vlastitim osjećajem za stil.

Jedan od najpopularnijih trendova, koji danas oduševljava većinu djevojaka i mnogih žena, je netrivijalni ulični stil i ulična moda 2021. Iako ne mora značiti da sve mlade dame je poznat ulični stil, realno je ulična moda prisutna u ormarima mnogih žena, jer ulični stil uključuje sposobnost kombiniranja novih trendova i stvari koje su već u ormaru podosta godina.

Ulična moda 2021. omogućuje ženama puno originalnih kombinacija, što omogućuje da svaki dan implementiranje raznih stilova i stvorit originalnost svog izričaja. Prekrasna ulična moda puna je iznenađenja i modnih eksperimenata, u kojem je dozvoljeno sve od jednostavnosti do vizualno ekscentričnih detalja. Ulična moda nema jasna pravila za oblikovanje slika, dopuštene su kombinacije elemenata iz različitih pravaca, što ulični stil čini vrlo neobičnim i patetičnim, obuhvaća širok spektar grafika, tekstura, stilova, stilskih elemenata, što je danas na vrhuncu popularnosti među ženama širom svijeta.

Ulična moda – Street style nema ograničenja na kombinacije stilova, jer je ulična moda sasvim prihvatljiva, na primjer, elegantne plisirane suknje u kombinacija s odvažnim i brutalnim jaknama ili trenirka s natpisima ili pop art uzorkom što govori da je ulična moda za samouvjerene i svrhovite žene.
Moderna ulična moda 2021. diktira vlastita pravila za kombiniranje odjeće i stilova u najneočekivanijim kombinacijama stvari. Ništa nam nije nametnuto, a izbori su razni:

– pruge i crte u svim vrstama geometrijskih kombinacija u raznim bojama i širinama

– točkasti i apstraktni uzorak

– ulične slike s pop art crtežima i prekrasnim naljepnicama i natpisima.

– vjetni i lisnati, otisci monograma

– s obiljem ukrasnih elemenata koji mogu ukrasiti i gornji i donji dio kompleta, kao i cipele, torba, pribor, vrpce, kravate, vezice, volančići, volani, rezovi i razderotine u odjeći, nabori, resice i rese na odjeći i obući, šljokice, prozirne tkanine, čipka, vez, slojeviti stilovi, naljepnice… asolutno što vi smatrate da vaš stil može učiniti unique

Što se tiče tkanina i tekstura, u street style nema pravila, sve ovisi o vašem originalnom stilu i u čemu se osjećate najbolje. Koža, antilop, traper, pamuk, baršun, mješovite tkanine, tvid, krzno, perje… ovisi o vama i naravno trentku.

Ulična moda omogućuje vam stvaranje vašeg vlastitog stila bez osude i opterećenja. Zato budite ono što jeste i kad je da upitanju. Budite svoji!

Najnovije vijesti

Pročitajte više