ŽENE ŽENAMA!

Humanitarna utakmica Žibekica i Zlatica

Autor: NK Bratstvo Savska Ves Foto/Video: NK Bratstvo Savska Ves
- Advertisement -

Žalosna je i poražavajuća činjenica da je nasilje nad ženama, tim pripadnicama ljepšeg spola bez kojih ustvari ne bi bilo ni čovječanstva ni majčinske ljubavi, jedan od najvećih problema današnjeg “modernog” društva za koji velika većina tog istog društva zna, vjerojatno ga i vidi, ali ga isto toliko i zanemaruje i gura pod tepih!

PROBUDITE SE, Žibekice i Zlatice su namjestile gromki i dosadni alarm koji vas treba probuditi ovog petka, 21.06.2024. godine, u 19:00 sati i ostanite budni zauvijek, ne zatvarajte više oči na ovaj i slične probleme, postignimo zajedno da se ukinu sve te sigurne kuće koje sada toliko pomažu tim nesretnim ženama i njihovoj djeci, učinimo sve da postane bespotrebne i prazne, neka se te kuće pretvore u jaslice, vrtiće, škole i neka u njima odjekuje dječji smijeh, a ne ženski plač!

Dosta je zatvaranja očiju i guranja problema pod tepih, otvorite oči i podržite ovu hvalevrijednu akciju koju su pokrenule naše Žibekice uz suradnju s Zlaticama iz Belice i određenom donacijom pomognite ženama da opet budu ono što jedino žele u životu, a vjerujte nam one samo žele biti voljene, sigurne i važne!

SVI NA TRATE!

SAMO ŽENE!

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još