Hoće li se nogometni trener Anton Srša-Boys ponovno aktivirati?

Autor: Foto/Video:
- Advertisement -

Poznato nogometno ime Međimurja u igračkom i trenerskom smislu, Anton Srša-Boys (66) iz Murskog Središća, mogao bi u ovoj kalendarskoj godini ponovno aktivirati svoje trenerske sposobnosti. – Da budem iskren, smatram da još nisam dao sve nogometu, odnosno nekoj nogometnoj sredini – kaže Boys i dodaje da su ga na ovakvo razmišljnje potaknuli interesi nekih međimurskih nogometnih klubova.

Poznavajući ga, vjerujemo kako će s nekima od njih uspostaviti kontakt, a klub koji će ga angažirati zasigurno neće pogriješiti. Dobit će stručnjaka u kojem je akumulirano bogato igračko iskustvo u različitim rangovima natjecanja u klubovima poput Varteksa, Maribora, MTČ, Rudara…..

Trenersku karijeru započeo je u Rudaru, gdje je završio i igračku karijeru, nakon čega su uslijedili Polet Pribislavec, Čakovec (kao pomoćni trener Orehovcu), Kraljevčan Donji Kraljevec, Polet Sveti Martin na Muri, Sokol Vratišinec, Plavi Peklenica, Omladinac Mačkovec, Mali Mihaljevec i Mura Hlapičina.

Najduže je bio trener Rudara, čak 10 godina s povremenim prekidima, a tamo je ostvario i najveći uspjeh kada je momčad iz Druge međimurske lige doveo do 3. HNL-sjever, što je tada bio najveći uspjeh kluba u njegovoj dugoj povijesti.

Anton je vlasnik Pro „A“ licence HNS.

- Advertisement -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još