VATROGASCI U AKCIJI

FOTO Započelo rušenje stare kuće u Ulici M. Tita u Donjem Mihaljevcu, ovdje će biti vatrogasni poligon za djecu!

Autor: Marina Kranjec Foto/Video: Hana Batcha Frančić
- Advertisement -

Ovih dana započela je radna akcija na parceli u Ulici Maršala Tita, preko puta Vatrogasnog doma u Donjem Mihaljevcu, koju je DVD Donji Mihaljevec otkupio od Općine Sveta Marija. Prema zakonu, Općina Sveta Marija im nije mogla darovati zemljište pa je povećala dotaciju za DVD Donji Mihaljevec i tako im omogućila da kupe tu nekretninu putem javnog natječaja na koji su se oni javili i kao jedini ponuditelji to i kupili.

Radnoj akciji odazvao se velik broj članova DVD-a Donji Mihaljevec, koji nesebično daju svoje slobodno vrijeme i čine sve kako bi to dobrovoljno vatrogasno društvo imalo što bolje uvjete za rad.

Na staroj kući na toj parceli maknuto je krovište i izbačen stari namještaj.

– Na ovoj parceli želimo napraviti vatrogasni poligon za vježbanje djece, a također i natkriven prostor za novo vatrogasno vozilo koje ćemo, nadamo se, nabaviti u budućnosti. Od srca zahvaljujem svima na odazivu i sudjelovanju u ovoj radnoj akciji, s nadom da će takav odaziv biti i u daljnjim akcijama po tom pitanju – rekao je predsjednik DVD-a Donji Mihaljevec Zdravko Kranjec.

Akciji su se pridružile i najmanje članice DVD-a Donji Mihaljevec, Anja, Mija i Sara Igrec. Sve pohvale ekipi DVD-a Donji Mihaljevec!

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još