NAJVEĆI IZBOR TORBICA U SRCU ČAKOVCA

FOTO/VIDEO Trgovina Ninche slavi 1. rođendan: radi dulje i daruje do 50 posto popusta!

Autor: Hana Batcha Frančić Foto/Video: Ninche
- Advertisement -

Donosimo odlične vijesti iz srca Čakovca! Vlasnica obrta Ninche, Nikolina Mihalic-Kozar slavi 8 godina poslovanja i svoju prvu godišnjicu trgovine Ninche u centru Čakovca (Ulica kralja Tomislava 13). Tim povodom, prodavaonica Ninche vas od četvrtka do subote, od 24. do 26. studenoga 2022. godine, časti rođendanskim i ujedno Black Friday popustom do 50 posto!

Nikolina Mihalic-Kozar

A kako biste imali više vremena potražiti novu torbicu, remen, novčanik ili rukavice, za sebe ili dragu osobu, u te će dane (od 24. do 26.11.) prodavaonica raditi produljeno: od 9 do 19 sati! Osim rođendanskog raspoloženja, Ninche se odlučila za vas raditi produljeno i cijeli prosinac, u skladu s Adventom u Čakovcu i vremenom darivanja, kada će radno vrijeme prodavaonice biti: od ponedjeljka do četvrtka od 9 do 17 sati te od petka do subote od 9 do 19 sati.

Podsjećamo, u prodavaonici Ninche ili na njezinoj online Facebook stranici možete pronaći najveći izbor torbica, novčanika, remena i rukavica, od eko ili prirodne kože, u raznim varijantama i različitih cijena. Ovdje možete pronaći i hrvatski modni brend – ručno rađenu torbicu. Ako želite posebni model, boju i kopču, tu možete naručiti torbicu baš prema svojim željama. Isto tako, u ponudi su i kožni remeni hrvatskog proizvođača te velik izbor torbica za muškarce. Za neodlučne, trgovina nudi i poklon bonove.

„Ninche“ je svoja vrata direktne prodavaonice otvorila u studenome 2021. godine, nakon što se Nikolina Mihalic-Kozar iz Pribislavca odlučila, nakon višegodišnjeg terenskog poslovanja i odličnih odnosa s partnerima, skrasiti u centru glavnog međimurskog grada. Ona će vam dati i savjet, popiti s vama kavicu i pomoći vam da izaberete ono što vam najbolje odgovara!

Ako još niste, prodavaonicu Ninche ćete pronaći u centru grada bez problema – samo potražite na ulici prekrasnu, veliku božićnu dekoraciju u obliku torbe osvijetljenu lampicama, koju je vlasnica Nikolina Mihalic-Kozar sama osmislila, a prva verzija statue u obliku torbice dočekala nas je ovog proljeća u cvjetnom ozračju.

Nikolina poziva da se fotografirate uz ovu božićnu skulpturu torbe, koja se savršeno uklopila u blagdanski ugođaj Čakovca, ispred trgovine i fotografije šaljete u inbox Facebook stranice Ninche jer već tradicionalno, svakog mjeseca vlasnicu najljepše fotografije daruje poklon bonom.

U fotogaleriji pogledajte dio asortimana i trenutne atmosfere, a tu je i zanimljiv promo video koji je Ninche napravila povodom 8 godina poslovanja i godišnjice trgovine, te svakako navratite i proslavite rođendan s „Ninche“ kroz popuste na njezine divne proizvode!

- Advertisement -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još