SESTRE MOGU ZAJEDNO SVE!

FOTO/VIDEO Sestre Ivana i Tea otvorile zajednički frizerski i kozmetički salon u Draškovcu

Autor: Hana Batcha Frančić Foto/Video: Hana Batcha Frančić
- Advertisement -

U centru Draškovca, na adresi Draškovićeva 1 (kod skretanja za Donji Kraljevec) sestre Ivana Kovač (36) iz Hemuševca i Tea Bašnec (24) iz Goričana otvorile su u zajedničkom, novom prostoru kozmetički salon T-Beauty studio i Frizerski salon Vision.

Tea Bašnec pružat će s djelatnicom Anom Kralj kozmetičke usluge

Ivana Kovač vodila je frizerski salon na drugoj lokaciji u Draškovcu (Ulici braće Radića 6) gotovo sedam godina, pri čemu joj se posljednjih godinu i pol pridružila mlađa sestra Tea Bašnec radeći gel nokte. Tea, po struci upravni referent, koja se uređenjem noktiju doduše bavi još od srednje škole te je završila niz kozmetičkih tečajeva i tečajeva, odlučila se također otvoriti vlastiti biznis, za koji je zatražila i dobila i poticaje od države.

U poslu će Tei pomagati nova djelatnica Ana Kralj iz Velikog Bukovca, a nudite će usluge gel noktiju, trajnog laka, pedikure, manikure te depilacije cijelog tijela, sve što je danas jako traženo, a posebno u ljetnim mjesecima.

– Zahvaljujem se svima na dolasku, a najviše svojoj sestri Ivani bez koje ne bih bila tu gdje jesam, a također i mom dečku Martinu i Ivaninom suprugu Tomislavu koji su nam sve ovo napravili i uredili prostor! – rekla je Tea u emotivnom trenutku na otvorenju, zagrlivši svoju sestru, a pala je i suza radosnica.

Mlade poduzetnice došli su podržati prijatelji, rodbina, klijenti, ali i predsjednik Mjesnog odbora Draškovec Nino Marđetko.

Frizerka Ivana Kovač

Sestre su prostor iznajmile, cijene su pristupačne te se nadaju da će se uspješno voditi dva biznisa zajedničkim snagama. Ivani je u poduzetništvu velika podrška suprug Tomislav, zahvaljujući kojem je uspješno balansirala poduzetništvo i majčinstvo jer imaju dvoje djece, sinove Niku (10) i Vita (2).

U svom frizerskom salonu, nudit će kompletne usluge, od muškog, ženskog i dječjeg šišanja, do frizura, minivala, bojenja kose i tretmana keratinom, ali i bojanje i čupanje obrva, depilaciju nausnica te oblikovanje šiški i pletenice.

Kozmetički T-Beauty studio radit će pon. i srijedom 13-20 sati, utorkom i četvrtkom 8-15, a subotom od 8-13, a Frizerski salon Vision ponedjeljkom ne radi, utorkom i četvrtkom 8-16 sati, srijedom i petakom 12-20 sati te subotom 7-15 sati.

Zapratite ih i na društvenim mrežama, na Facebooku Frizerski salon “VISION”  i na Instagramu T-Beauty studio.

Sestre, koje su primjer da se sve može kad se hoće, a posebno uz međusobnu sestrinsku podršku, vas čekaju u modernom, lijepom prostoru!

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još