HUMANITARKA ZA POMOĆ OBITELJI IDRIZI

FOTO/VIDEO Mađioničar Luka Vidović humorom i trikovima oduševio publiku u Prelogu!

Autor: Hana Batcha Frančić Foto/Video: Hana Batcha Frančić
- Advertisement -

Hrvatski mađioničar Luka Vidović je, u suradnji s Društvom prijatelja Hajduka Prelog, svojim „Magic showom“ oduševio publiku u Domu kulture u Prelogu u petak, 23. veljače 2023. godine, a sve s humanitarnom svrhom: za ulaznice su se prikupljale donacije, a sav novac ide obitelji Idrizi iz Koprivnice, odnosno na račun Nadice Idrizi čiji je 20-godišnji sin Igor, s dijagnozom autizma, podvrgnut vršnjačkom nasilju jer ‘navija za krivi klub’.

Ova humanitarna predstava nastavak je niza dobrih djela koje su organizirali ljudi velika srca, nakon što je javnost žestoko osudila taj nezamisliv čin mržnje, a Luka ovom predstavom želi ukazati na problem vršnjačkog nasilja te pružiti podršku svim žrtvama takvog nasilja.

Showu je prisustvovao i sam Igor Idrizi, koji se našao i na pozornici kao jedan od dobrovoljnih Lukinih pomoćnika iz gledateljstva u točkama koje su kroz trikove i humor razveselile i male i velike.

– Taj me brutalni događaj zgrozio i osjetio sam bijes koji sam odlučio usmjeriti na nešto pozitivno, a obzirom da je ono što mi najbolje ide magija, onda je ideja humanitarne predstave došla spontano uz veliku organizacijsku pomoć Društva prijatelja Hajduka Prelog – rekao je Luka Vidović, koji je u Prelog stigao iz New Yorka, gdje je zabavio publiku na popularnom američkom mađioničarskom live showu „Monday Night Magic“.

Oni koji nisu mogli doći na ovu humanitarnu predstavu u Prelogu, donaciju za obitelj Idrizi mogu uplatiti na račun:

Nadica Idrizi
Ul. Ferde Rusana 4
48000 Koprivnica
IBAN: HR6623860023201052626

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još