UTRKA 'MURŠČAK'

FOTO Trkači u Domašincu prkosili vremenskim uvjetima

Autor: MĐ Foto/Video: Helena Hlišć
- Advertisement -

U subotu je u Domašincu održana 4. Utrka “Murščak” organizaciji NK “Dinamo” Domašinec. Trkači su imali na raspolaganju dvije duljine staze, kraća na 4,5 km i dulja od 12 km, koje vode poučnom stazom Murščak od Domašinca pa sve do rijeke Mure.

Također, posebne utrke održane su i za djecu svih uzrasta.

U glavnoj utrci na 12 kilometara, u muškoj kategoriji, pobjedu je odnio Jurica Tomac (AK Međimurje Čakovec) s rezultatom od 44:28 minuta, drugo mjesto Goran Marković (AK Varaždin) s ostvarenim rezultatom od 45:44, dok je treće mjesto pripalo Nevenu Jurkoviću (TK Ivančica Ivanec) s vremenom od 46:11.

U ženskoj kategoriji najbolje vrijeme glavne utrke imala je Dubravka Horvat, 55:00, drugu poziciju zauzela je Paula Šimunčić (AK Varaždin) s 56:21, a treće mjesto Monika Jalšovec (Muraken Gym) s rezultatom od 56:29.

Druga utrka, ona građanska na 4,5 kilometara, donijela je ove rezultate (u muškoj kategoriji): prvo mjesto zauzeo je Aljaž Novak (AK Ormož) s vremenom od 16:15, drugo Vedran Rešetar (AK Međimurje Čakovec) s 16:37 i treće David Igrec s rezultatom od 16:52.

Žene su istu dionicu istrčale ovim redoslijedom. Prvo mjesto zauzela je Ana Goričanec (AK Varaždin) istrčavši 4,5 kilometara za 19:15, drugo Iris Jambrešić (TK Marathon 95 Varaždin) s vremenom od 19:17 i treće Lea Kos (AK Međimurje Čakovec) s rezultatom od 19:31.

Također, osim trkača, natjecali su se i hodači, tako je od muškaraca najbrži bio Boris Lacković (AK Dinamo-Zrinjevac Zagreb) s 25:08, a od žena Ira Branilović s vremenom od 31:07.

Donosimo vam i pravu sportsku atmosferu sa staze!

- Advertisement -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još