ODLIČAN KONCERT

FOTO/VIDEO: Saša Matić napunio dvoranu Graditeljske škole u Čakovcu i oduševio koncertom

Autor: medjimurski.hr Foto/Video: Foto: Dario Horvat
- Advertisement -

Dvorana GŠČ na jedno večer pretvorila se u disco klub

Jedan od najboljih muških vokala i omiljenih regionalnih izvođača, Saša Matić, održao je svoj prvi koncert u Čakovcu, u dvorani Graditeljske škole Čakovec, popularnom GOC-u. Koliko su Čakovčani čekali na ovaj koncert, pokazuje i dupke ispunjena dvorana, koja je na trenutke, uz pomoć disco kugle i fantastičnog osvjetljenja, stvorila ambijent disco kluba.

Vrhunska produkcija u organizaciji koncerta Tipo marketinga uključivala je i velike LED ekrane, koji su svakom posjetitelju omogućili da se osjeća kao da se nalazi u prvom redu ispred pozornice. S obzirom na to da se i inače za koncerte Saše Matića uvijek traži karta više, ne čudi što je i ovaj koncert, prviputa održan u Čakovcu, bio potpuno rasprodan.

Karijera Saše Matića traje dugi niz godina, tijekom kojih se konstantno nalazi na samom vrhu regionalne ljestvice. Čakovčane i njihove goste zabavljao je preko dva sata svojim hitovima poput ‘More tuge’, ‘Nađi novu ljubav’, ‘Samo ovu noć’, ‘Kralj izgubljenih stvari’, ‘Sto svirača’, ‘Idemo anđele’, ‘Poklonite mi nju za rođendan’ i brojnim drugim, stvorivši tako atmosferu koju će publika još dugo pamtiti.

Saša Matić poznat je po posebnom i emotivnom odnosu sa svojom publikom, a upravo je takav ”od prve” stvorio i sa čakovečkom publikom.

Dašak atmosfere u fotogaleriji našeg fotografa Daria Horvata u nastavku.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još