RASPJEVANA I RASPLESANA PUBLIKA

FOTO/VIDEO Prljavo Kazalište oduševilo Arenu Varaždin

Autor: medjimurski.hr Foto/Video: Dario Horvat
- Advertisement -

Nakon sjajnih koncerata u riječkoj Dvorani mladosti i osječkom Gradskom vrtu, dvoranska turneja Prljavog kazališta večeras se nastavila u prepunoj varaždinskoj Areni. Treći je ovo u nizu koncerata, u svega deset dana, u sklopu turneje ‘Stare navike’, kojom neumorni Prljavci oduševljavaju publiku diljem zemlje.

Kako su najavili i prije početka turneje, Jasenko Houra, Mladen Bodalec, Damir Lipošek, Fedor Boić, Marko Karačić te Marko Lazarić, za ovu priču pripremili su poseban repertoar i nastup drugačije koncipiran nego na prethodnim turnejama, čemu je večeras imala prilike svjedočiti i varaždinska publika.

Ipak, najveće uspješnice benda, poput ‘Marina’, ‘Mojoj majci’, ‘Heroj ulice’, ‘Sve je lako kad si mlad’, ‘Pisma ljubavna’, ‘Kiše jesenje’, ‘Kao ja da poludiš’, ‘Crno-bijeli svijet“, ‘Mi plešemo’, ‘Tu noć kad si se udavala’ i ‘Ma kog’ me Boga za tebe pitaju’, očekivano, ni ovaj put nisu izostale s repertoara, a kod publike su izazvale najveće oduševljenje i probudile najdublje emocije. Upravo sposobnost da se povežu s publikom kroz iskrene i emotivne tekstove, jedan je od ključnih razloga uspjeha dugog već 45 godina, tijekom kojih je ovaj kultni rock sastav ostavio neizbrisiv trag u glazbenoj povijesti zemlje i osvojio srca mnogih generacija.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još