UZ PREKRASNE PLAŽE, ZALASKE SUNCA I KOKTELE

FOTO Poznati međimurski neženja javno traži djevojku za savršen godišnji odmor!

Autor: Hana Batcha Frančić Foto/Video: Privatna arhiva
- Advertisement -

‘Tražim neku spontanu damu za 14 dana sunčanja na najljepšim plažama na Jadranu, dobre hrane neće faliti, kao ni cuge, smijanja, pozitive, izlazaka. Eto cure, poziv je poslan, loptica je na tebi, ja sam tu, organizaciju prepusti meni, a na tebi je da samo uživaš i budeš dobro društvo’, objavio je javno na svojem Facebook profilu poznati međimurski neženja i međimurska zvijezda TV showa „Ljubav je na selu“, 48-godišnji Damir Toplek iz Ivanovca.

Damir je ovog ljeta inače doživio teške trenutke prekinuvši prijateljstvo sa Samantom Knežević, koju je upoznao u showu „Ljubav je na selu“ te su duže vrijeme bili gotovo nerazdvojni, no pronašao je novu radost u životu u putovanjima s turističkom agencijom. Uvijek nasmijan i dobre volje, otkrio je više o svemu za naš portal i čitatelje koji uvijek rado čitaju članke o njemu, bez obzira je li im simpatičan ili ga iz nekog razloga ne mogu podnijeti.

Damire, kako to da si odlučio potražiti prijateljicu za ljetovanje preko društvenih mreža?

– Zašto ne? Volim putovati, kao i svake godine CMC festival 2024. s prijateljima u Vodicama smo već odradili, a i godišnji je vrlo blizu. Imam par prijatelja na moru, gdje ćemo se smjestiti, a dio njih će nam se pridružiti tijekom putovanja, tako da će nam biti zabavno i veselo, stalno neka nova ekipa, upoznat ćemo brdo ljudi, što je i cilj ovakvih putovanja, a dobre hrane neće faliti, kao ni cuge, smijanja, pozitive, izlazaka, plesa i svega onoga lijepoga što krasi ovaj đir po našem prekrasnom Jadranu.

Naravno da je ljepše krenuti udvoje, tako da je moj poziv poslan, loptica je na njoj, organizaciju neka prepusti meni, volim sve imati pod kontrolom, a na njoj je da samo uživa i da bude dobro društvo. Iskreno, ako je djevojka draga, jednostavna i spontana, uvijek sve ovo možemo promijeniti 100%, ovo je samo moj prijedlog, tako da ako više voli mirniji đir putovanja, manje gužve, prekrasne plaže, sunce, koktele, zalaske sunca, šetnje, ja sam za!

Kada bi poveo tu djevojku na ljetovanje, koliko bi to trajalo i u kojem razdoblju bi to bilo?

Plan je krenuti negdje 23. srpnja 2024. godine, obići 4-5 različitih lokacija, po 3-4 dana na istoj lokaciji, da je stalno neki muving, da se nešto događa, ne volim biti duže vrijeme na jednom mjestu, te se 6. kolovoza krenuti put doma.

S obzirom da volim otići na življa mjesta, za početak ćemo spontano 3 dana zaružiti u Novalji, odnosno Zrču, dobro se izludirati, pokupiti tu dobru vibru i energiju, isplesati se i zabaviti, te nakon toga krenuti u nešto mirniji dio lijepe naše, a to je Biograd na Moru, gdje moramo biti najkasnije do 26. srpnja, kada je na središnjem bazenu kod Hotela Ilirije koncert Prljavog Kazališta, naših legendi. Karte su nam već u džepu prijateljice, a to definitivno ne propuštamo, par pivica i pjevamo i plešemo s Prljavcimado zore, la-la-la-la.

Dana 30. srpnja, dva dana prije Magarećih utrka u Tribunju, tradicija koju se isplati pogledati, moramo se pojaviti kod prijatelja, baš u samom Tribunju, koji će nas malo i provozati sa svojom jahticom, te pokazati ljepote samog Tribunja i okolice, te tu ostajemo tri dana, gdje je na središnjoj proslavi Magarećih utrka koncert Crvene Jabuke, gdje opet uživamo u našim legendama.

Nakon toga odlazimo u Vodice na tri dana, gdje moramo biti 2. kolovoza na Vodičkoj fešti, koja se održava 4. kolovoza i tu nas čeka romantika na najjače, koncert Petre Graše na velikoj pozornici, te tako privodimo naše ljetovanje kraju na najljepši mogući način, a možda se i zaljubimo. Nadam se samo da ta djevojka zna plesati, jer ja obožavam!

U samom povratku 5. kolovoza posjetit ćemo i Slapove Krke na jedan dan, odmoriti negdje, prenoćiti i zadnji dan, 6. kolovoza, na putu prema doma stajemo još na cjelodnevnom kupanju na Zrmanji u Muškovcima, gdje sam bio prošle godine i moram priznati da mi je to najljepša lokacija na kojoj sam ikad bio, slapovi, vrhunska hrana, cuga, dobra vibra i energija. Crni, siti i ne žedni krećemo put doma, stajemo na kavici i pričamo o svim lijepim uspomenama, koje su nam se desile, a desit će se.

Je li vam žao zbog raskida prijateljstva sa Samantom?

– Volio bi tu konačno podvući crtu i jednostavno o toj temi više ne pričati. Žao mi je samo tog našeg prijateljstva, jer je bila velika glasnica istine i tu me kao prijatelja imala 100% te želim da ako ovo pročita da i dalje razmišlja u tom smjeru i ne odustaje bez obzira na sve zločeste ljude oko nas. U svakom slučaju, želim joj sve najbolje u životu, da privuče u svoj život osobu koja je na istim vibracijama kao i ona i da bude sretna i vesela.

Kako si se odlučio za izlete agencijom, s kojom agencijom putuješ i gdje si sve bio, kako ti je?

Putujem s međimurskom agencijom Potepuh putovanja, bez obzira na to što mi je gazda Nikola Balent prijatelj, imam samo dvije riječi, stvarajte uspomene! Savršena je to agencija za putovanja, nevjerojatno koliko dobre vibre i energije s njima, uvijek je opušteno, sve se može dogovoriti na licu mjesta, tako je bilo i sada na zadnjem putovanju na kajakarenje u Karlovcu, gdje smo trebali nakon 4 sata veslanja i kajak avanture otići kratko na kupanje na gradsko kupalište u Karlovcu i nakon toga u sam grad Karlovac na razgledavanje, ali pošto je vrijeme bilo fantastično za kupanje, dogovorili smo se u par sekundi, cijeli autobus, nas 50-ak, da ostajemo na Fogonovom kupalištu do kraja putovanja i uživamo u vitaminu D.

Putovao sam sa njima na brdo izleta, jednodnevnih, višednevnih, ljetovanja, kao što su ZOO u Mađarskoj, ljetovanje u Budvi (čak 3 puta), ljetovanje u Omišu (čak 2 puta), utakmice nogometne reprezentacije (Austrija, Hrvatska), adventi (Mađarska), a planiram još ove godine s njima na Alpaka ranč u Sloveniji, jezero Balaton te na njihove prekrasne Labudoline u Prelogu. Agencija do jaja, preporučam!

Damire, hvala na razgovoru i želimo vam da nađete savršenu prijateljicu za ljetovanje, a možda konačno i srodnu dušu!

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još