POVODOM PORCUJUNKULOVA

FOTO Počastite se torbicom iz snova uz 20 posto popusta u trgovini Ninche!

Autor: Hana Batcha Frančić Foto/Video: Ninche
- Advertisement -

Prodavaonica Ninche u centru Čakovca (Ulica kralja Tomislava 13), koja prodaje torbice, novčanike, remene i rukavice, za vrijeme Porcijunkulova, od 28. srpnja do 2. kolovoza 2022. godine bit će otvorena od 9 do 20 sati, dakle uključujući i subotu i nedjelju. Isto tako, u petak, subotu i nedjelju (29. – 31.7.) poklanja vam 20 posto popusta na ukupan iznos. Vrijeme je za novu torbicu!

Nikolina i njezina cvjetna torbica koja se savršeno uklopila u Porcijunkulovo

Otvorena u studenome 2021. godine, prodavaonica Ninche, koja ima i online prodaju, ima najveći asortiman torbica, novčanika i rukavica od prirodne kože u Čakovcu. Nudi torbice i od prirodnih materijala i umjetne kože, čije se cijene kreću od 100 kuna na više, pa svatko može pronaći idealnu torbicu za sebe s obzirom na svoje želje i financijsku mogućnost.

Prodavaonica Ninche u ponudi ima i hrvatski modni brend – ručno rađena torbica. Ako želite posebni model, boju i kopču, tu možete naručiti torbicu baš prema svojim željama. Isto tako, u ponudi su i kožni remeni hrvatskog proizvođača te velik izbor torbica za muškarce.

Nikolina Mihalic-Kozar

U izboru među velikom ponudom proizvoda svakako će vam pomoći i vlasnica prodavaonice, 36-godišnja Nikolina Mihalic-Kozar, koja je, s ciljem da uljepša Čakovec, došla i na ideju izrade cvijetne torbice. Sama ju je izradila od drva i ukrasila cvijećem jer je i sama velika ljubiteljica cvijeća. Ona krasi prostor ispred trgovine, a svojom maštovitošću i vedrim bojama savršeno se uklopila u atmosferu Porcijunkulova. K tome, riječ je o sretnoj torbici!

– Torbicu sam izradila uz pomoć majstora za izradu namještaja koji je izrezao oblik torbice, a samu ideju i ukrašavanje sam odradila sama – objašnjava Nikolina, te dodaje:

– Pozivam sve posjetitelje da se ufotkaju uz torbicu od cvijeća i fotografiju pošalju u naš inbox putem Facebook stranice Ninche jer svakog mjeseca vlasnicu najljepše fotke darujemo poklon bonom. Sljedeći izbor fotografije bit će, u pravi trenutak – početkom kolovoza – rekla nam je Nikolina.

Pogledajte samo dio asortimana u fotogaleriji i – navratite!

- Advertisement -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još