Svake prve subote u godini ljubitelji riba i ribljih specijaliteta iz Pušćina pozovu u dravsku šumu svoje prijatelje i prirede pravu feštu od riba. Tako je bilo i danas već od ranih jutarnjih sati, kada se na šumskom proplanku uz logorsku vatru okupilo više od stotinu ljubitelja dravskih riba. Bilo je tu ribljeg paprikaša, štuke, smuđa, soma, šarana i divera pečenih u dubokom ulju, nije falila ni riblja pašteta, a za okrjepu našao se tu domaći špek, jeger i ostale mesne finota.
Organizatori i majstori za pripremu riba bili su Ivan Špicar, Zlatko Florijanić i Dragutin Novak iz Pušćina, a podupirajući član godinama je i poznati kirurg dr. Zvonimir Magaš.
Treći put je riba zaplivala u izvrsnom vinu Zvonka Novaka iz Gornje Dubrave, dok se za vrhunski glabeni doživljaj pobrinuo Ivan Kriković Krika iz Nedelišća i njegovi pajdaši.
Prekrasno sunčano vrijeme doprinjelo je lijepom ugođaju u prirodi i tradicionalnom druženju ribiča i prijatelja.
Pušćinčari, svaka čast!