PRIPREMITE EURE, IMAT ĆETE GDJE TROŠITI!

FOTO Ovako će izgledati STOP SHOP maloprodajni park na istoku Čakovca, koji se ubrzano gradi!

Autor: Ivica Jurgec Foto/Video: Ivica Jurgec
- Advertisement -

Zaposlenici tvrtke “Radnik” iz Križevaca intenzivno postavljaju betonske stupove budućeg trgovačkog centra STOP SHOP u Čakovcu, na prostoru bivše vojarne, kod novog Lidla. Investitor je STOP SHOP Development d.o.o. iz Zagreba, tvrtka za upravljanje nekretninama uz naplatu ili na osnovi ugovora, projektant Studio parallel iz Zagreba, a stručni nadzor obavlja Metrion projekt, također iz Zagreba.

Katastarska čestica 24.875 četvorna metra, na kojoj se gradi ovaj trgovački centar nalazi se u gospodarskoj zoni Poslovni park Međimurje, u vlasništvu Međimurske županije. Prodana je javnim natječajem, a najbolju ponuda dala je tvrtka ENS Decelopment d.o.o. iz Zagreba, čiji su vlasnici Zlatko Canjuga i Martina Novosel, koji su za zemljište platili 1,76 milijuna eura.

Njihova tvrtka kupila je zemljišta širom Hrvatske za potrebe gradnje trgovačkih centara za hrvatski STOP SHOP, koji je u austrijskom vlasništvu. Na osnovu raspoloživih podataka, konačnu odluku o prodaji zemljišta donio je župan Matija Posavec. Građevinska dozvola izdana je 24. rujna 2022. godine, a početak građenja prijavljen je 28. studenog 2022. godine.

Inače, STOP SHOP je brand tvrtke Immofinanz i čine ga maloprodajni parkovi u Srednjoj i Istočnoj Europi.

-Pridajemo veliku važnost našim kupcima i nudimo im bolju alternativu pretrpanim shopping centrima, uz praktične sadržaje, zelena područja i brojne druge STOP SHOP usluge – kažu u STOP SHOPU, koji ima 130 maloprodajnih parkova u 10 europskih zemalja: u Austriji 13, Hrvatskoj 7, Češkoj 12, Sloveniji 14, Mađarskoj 14, Srbiji 14, Italiji 2, Poljskoj 11, Rumunjskoj 1 i Slovačkoj 16.

U Hrvatskoj STOP SHOP ima maloprodajne parkove u Osijeku, Valpovu, Ludbregu, Našicama, Kaštel Sućurcu, Velikoj Gorici i Gospiću. Nalaze se na idealnoj lokaciji u gradovima, kao i novi čakovečki, i dobro su povezani s ostatkom grada. Svojim kupcima nude široku paletu proizvoda – od mode i namještaja do tekstila i dječjih artikala.

STOP SHOP u Osijeku

U Čakovcu će biti isto, ali se još točno ne zna kad će centar biti gotov, a nisu još definirani ni svi zakupci poslovnog prostora.

-Naši zakupci dolaze iz različitih branši, poput mode, maloprodaje, drogerija, kao i elektronske, sportske ili opreme za kućne ljubimce. Riječ je o svjetski poznatim i visokokvalitetnim markama – kažu u STOP SHOPU.

Živi bili, pa vidjeli!

- Advertisement -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još