REKREACIJA I ZABAVA

FOTO Održano i 3. kolo Ljetne kros lige Prelog. Evo i rezultata!

Autor: Hana Batcha Frančić Foto/Video: Ivan Andjel
- Advertisement -

3. kolo Ljetne Kros lige Prelog održano u petak, 24. lipnja 2022. godine navečer, u parku Nautičkog kluba Labud u Prelogu, u organizaciji Biciklističkog kluba Prelog, ponovno je okupilo lijep broj sudinika, od male djece do ljudi u poznim godinama.

Na utrci od 3.2 kilometra u muškoj kategoriji ovaj put je najbolji rezultat imao Darko Okreša (individ.) s vremenom od 11 minuta i 46 sekundi, a nakon njega Hrvoje Balent (AK Varaždin) i David Igrec (individual.). Kod žena, najbrža na kraćoj stazi bila je Dubravka Horvat (individ.) s vremenom od 12 minuta i 53 sekundi, a iza nje Maja Horvat (individ.) te Lana Mržljak-Branilović.

Na 6 km kod muškaraca je najbrži bio Goran Marković (AK Varaždin) s vremenom od 22 minuta i 25 sekundi, a iza njega Ivan Ružman (individual.) i Saša Horvat (AK Međimurje). Najbrža žena na dužoj stazi bila je Lea Šprajc (individu.) s vremenom od 27 minuta i 30 sekundi, a iza nje Mia Furdi (AK Varaždin) te Martina Jankulija (USR Sport za sve Mala Subotica).

Kod hodača, najbrži su bili, kao i prošlo kolo, Boris Lacković (AK Dinamo Zrinjevac) i Ira Branilović (individual.)

U kategoriji djece, najbrži su, svatko u svojoj kategoriji, bili: Nola Ladić, Teo Mihoci, Greta Oto, Erik Jambrešić, Lora Golubić, Fran Mihalec, Zara Golubić, Lea Gašparić i Lino Plevnjak.

Ovo je bilo treće od devet natjecateljskih kola Ljetne kros lige Prelog, koja se održavaju svakog petka. Proglašenje najboljih za sve natjecatelje održat će se krajem kolovoza.

Sve fotografije pogledajte na Facebook stranici BK Preloga ovdje.

- Advertisement -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još