'OKTOBERFEST' OSVOJIO 300 EURA

FOTO/ VIDEO Fantastičan fašnik u Goričanu još će se dugo pamtiti!

Autor: Hana Batcha Frančić Foto/Video: Helena Hlišć
- Advertisement -

U organizaciji Općine Goričan, u nedjelju 11. veljače 2024. godine, održao se tradicionalni „Fašnik u Goričanu“. Fašničke skupine okupile su se kod „Euroklime“, od kuda je krenula povorka maškara do Doma kulture. Tu je načelnik Goričana Emanuel Sinković, odnosno Bob Graditelj, predao ključeve vlasti maškarama Ivi i Kaji iz Dječjeg vrtića “Mura”.

– Odahnulo mi je dok sam predal ključe, da konačno malo predahnem i posvetim se obitelji i da Iva i Kaja preuzmu brigu o gradnji pet projekata u isto vrijeme – našalio se načelnik Sinković.

Sve skupine maškara predstavile su se na bini, uz uz zabavni program DJ Alana, dobro glazbu, krafne i tople napitke. Općina Goričan osigurala je i vrijedne novčane nagrade: 1. mjesto – 300 eura, osvojio je Oktoberfest, 2. mjesto – 200 eura, Rio Goričanero – vatrene Brazilke s Goričana i 3. mjesto – 100 eura, Povratak u budućnost – Fred Kremenko i Filstonsi.

Ostale maškare dobile su poklon bonove za pizze u Atlanti. Također, zahvalnice i pizze dobili su i: Dječji vrtić “Mura”, KUD Goričan, Mažoretkinje Goričan i Puhački orkestar Goričan. 

Dio atmosfere s veselice u uvijek dobro raspoloženom Goričanu pogledajte u našem videu i fotogaleriji!

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još