OBARANJE OSOBNIH REKORDA!

FOTO Na 1. kolu Lige Rudar briljirali Martina Bezek, Mario Sever, Jurica Tomac i sestre Marodi

Autor: Hana Batcha Frančić Foto/Video: Stjepan Hranilović
- Advertisement -

Prvo kolo ovogodišnje „Lige Rudar“ održalo se danas, 18. ožujka 2023. godine, u organizaciji Trkačkog kluba Rudar, uz Šetnicu sv. Barbare pokraj rijeke Mure u Murskom Središću. Lijepo, sunčano vrijeme poslužilo je trkačima i osiguralo odličnu atmosferu. Podršku im je pružio i gradonačelnik Murskog Središća Dražen Srpak. Inače, utrka se uspješno održava već nekoliko godina.

Na dužoj stazi, u muškoj kategoriji svoj osobni rekord oborio je Mario Sever (AK Međimurje) iz Štrigove, koji je s vremenom od 23:17 zauzeo 1. mjesto. Drugo mjesto pripalo je Đorđeu Šafariću (AK Međimurje) iz Vučetinca s vremenom od 23:41, a treće Dragutin Lepen (individ.) iz Miklavca s vremenom 24:37.

U ženskoj kategoriji, jednostavno je zablistala Martina Bezek iz Murskog Središća, jedna od osnivačica TK-a Rudar, oborivši svoj osobni rekord, te je s vremenom od 25:52 zauzela 1. mjesto. Iza nje su bile Iris Jambrešić s vremenom 26:00 i Anja Jambrešić (26:57), članice TK-a Marathona 95 iz Murskog Središća.

Na kraćoj stazi od 3,1 km, u muškoj kategoriji prvo mjesto odnio je Jurica Tomac (AK Međimurje) iz Štrigove, s odličnim vremenom 9:45, koji je tako dostigao svoj osobni rekord, dok su iza njega bili Marko Podvez (indivi.) iz Dragoslavca s vremenom 11:30 i Dino Horvatić (individ.) iz Murskog Središća s vremenom od 12:07.

Na kraćoj stazi, u ženskoj kategoriji sestre Lea i Tena Marodi (AK Mursko Središće) iz Murskog Središća postigle su s izvrsnim rezultatima od 11:10 i 11:11 svoje osobne rekorde i zauzele 1. i 2. mjesto, Tena sekundu iza Lee. Ujedno su zauzele uspješno 2. i 3. mjesto u ukupnom poretku na kraćoj stazi! Treće mjesto kod žena na kraćoj stazi pripalo je Marini Sanjković (TK Rudar) iz Murskog Središća s vremenom od 13:45.

Detaljne rezultate potražite na FB stranici TK-a Rudar. Drugo kolo Lige Rudar održat će se 1. travnja u 16 sati.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

FOTO Ovo graniči s naučnom fantastikom: kilogram mladog graška 12 eura!

I na današnjem osunčanom čakovečkom sajmu srijedom bilo je...

FOTO Hrvatska bez kalkulacija na pobjedu protiv Albanije

Dobijemo li danas Albaniju i u ponedjeljak Italiju gotovo...

FOTO Kolezijske igre bez granica u Ljubljani

Učenici Osnovne škole Nedelišće sudjelovali su na sportsko-kulturnoj manifestaciji...