NOVI SPORTSKI PROGRAM

FOTO Mali košarkaši i košarkašice kroz zabavu učili osnovna pravila košarke

Autor: medjimurski.hr Foto/Video: medjimurski.hr
- Advertisement -

Nakon nogometa, novi sportski program „Mladi dobravski sportaši“ nastavljen je protekli tjedan s košarkom. U sportskom parku Krbulja u Donjoj Dubravi okupilo se šezdesetak djevojčica i dječaka koji su polazili ljetnu školu košarke. Mali košarkaši i košarkašice vrijedno su na zabavni način učili osnovna pravila košarke, uz mnogo vježbi, poligona te zanimljivih igara. S djecom su radili iskusni treneri KK Dubravčan, a koji su na kraju tjedna pripremili za sudionike i natjecanje uz nagrade. Jedno prijepodne je u DV Klinčec održana prezentacija nogometa za stariju vrtićku grupu, a na njihovo veselje, u vrtiću će ostati jedan mali koš koji mogu koristiti najmlađi sportaši.

Nakon nogometa i košarke, posljednji tjedan programa provodit će se ljetna škola tenisa čiji je domaćin TK Dubravčan, a održat će se na teniskim terenima na Krbulji. Kao i za sve sportove, interes djece je veliki i za tenis, a organizatori se nadaju da će ih vrijeme poslužiti u posljednjim danima ljeta.

Sportski program se provodi u okviru novog projekta “Mladi dobravski sportaši – kroz igru i sport do zdravlja” čiji je nositelj Nogometni klub Dubravčan, partner Dječji vrtić Klinčec Donja Dubrava, a suradnici Teniski klub Dubravčan i Košarkaški klub Dubravčan. Projekt sufinancira Ministarstvo turizma i sporta te Općina Donja Dubrava.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

FOTO Pogledajte kako je bilo ove sunčane nedjelje na Marini u Prelogu

Marina Prelog još jednog poslijepodneva bila je puna rekreativaca....

U petak dijelovi Gornje Dubrave, Prhovca i Strahoninca ostaju bez struje

Iz HEP-a javljaju kako će u ponedjeljak, 20. svibnja dijelovi Gornje...

FOTO Lagana popodnevna šetnja uz Muru

Šetnica Svete Barbare u Murskom Središću poznata je lokacija...