KOPRIVNICA

FOTO Komunalac i ove godine aktivno uključen u UNICEF Mliječnu stazu – Tisuće staza, jedan cilj

Autor: Komunalac Foto/Video: Komunalac
- Advertisement -

Komunalac Koprivnica drugu godinu zaredom uključio se u akciju UNICEFa Mliječna staza. Deset zaposlenika tijekom održavanja utrke, od 15. do 24. rujna, trči, hoda, planinari ili vozi bicikl te tako kao tim sakuplja kilometre preko aplikacije, a uplaćena kotizacija donira se za edukaciju učitelja, nastavnika i drugih stručnjaka u školama za prepoznavanje problema mentalnog zdravlja kod djece i mladih te pružanje prve psihološke pomoći i podrške; zatim za osposobljavanje novih voditelja edukacija kako bi se omogućila podrška mentalnom zdravlju djece i mladih diljem Hrvatske te razvoj edukacije sadržajem za pomoć djeci i mladima u nošenju s traumama.

Ovog četvrtka uputili smo se zajedničkom Mliječnom stazom te smo biciklima i pješke obišli lokacije Komunalca u gradu Koprivnici – od upravne zgrade preko Bazena Cerine do Kompostane i Reciklažnog dvorišta Herešin, a po povratku smo posjetili tržnicu i Smutek – domaći kutek te se okrijepili zdravim salatama, smoothijima i domaćim zlevankom.

Na ovaj način svatko od nas sakupio je 12,5 kilometara, uz dodatne individualne kilometre koje nastavljamo skupljati do 24. rujna.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

Otkazan koncert TBF-a u Meta baru u Čakovcu

Koncert TBF-a koji se trebao održati danas, 13. travnja,...

FOTO Monodrama Ana Katarina izvedena u Riznici Međimurja

Povodom dana oproštaja Petra od Ane Katarine Frankopan, 13....