BOGATA PONUDA

FOTO Iz prve ruke: Otvorenje prvog Batak grilla na sjeveru Hrvatske

Autor: Medjimurski.hr Foto/Video: Medjimurski.hr
- Advertisement -

Prvi Batak zapalio je svoj roštilj 2011. godine na lokaciji Batak Rudeš. Od tada, ovaj prepoznatljivi lanac restorana širi svoju prisutnost diljem Zagreba i okolice, a danas je poznat po 14 lokacija s ugodnim interijerom i fantastičnom uslugom. Protekle godine Batak je prvi put otvorio svoja vrata na Jadranskoj obali, a danas posluje u Puli, Rijeci i Zadru. Naša ekipa imala je čast prisustvovati otvaranju prvog Batak grilla na sjeveru Hrvatske, u Čakovcu na adresi Ulica Zrinsko – frankopanska 1.

Dok smo ulazili u novootvoreni restoran, dočekao nas je prepoznatljiv industrijski stil interijera s toplim bojama, ciglom i prigušenim svjetlima. Odmah smo osjetili ugodnu atmosferu koja je postala zaštitni znak Batka.

Kako bismo doživjeli punu čaroliju Batak grilla, odlučili smo razgovarati s nekolicinom gostiju koji su, poput nas, došli uživati u ovom svečanom otvaranju.

– Još dok sam studirala u Zagrebu, Batak mi je bilo omiljeno mjesto, njihovi ćevapi su jednostavno najbolji, rekla nam je Ana, dugogodišnja obožavateljica ovog restoranskog lanca.

– Jako nas veseli što su sada otvorili i u Čakovcu, rekle su nam uglas dvije prijateljice za stolom.

Ivan, mladić koji je došao s obitelji, oduševljeno nam priča:

– Đevrek s kajmakom je moj favorit, ali danas planiram isprobati rib-eye steak. Čuo sam samo pohvale za njihova mesna jela.

Batak nije poznat samo po klasičnim jelima poput ćevapa, gurmanske pljeskavice i punjene vješalice. Na njihovom jelovniku možete pronaći i delicije poput losos tartara, beef tartara i kremaste burrate. Osim redovnih specijaliteta, Batak redovito obogaćuje svoju ponudu sezonskim jelima poput bunceka sa zeljem ili telećeg pečenja.

U razgovoru s jednim od zaposlenika, saznajemo da je usluga jedan od glavnih prioriteta ovog lanca. – Naš stručni tim uvijek se trudi pružiti najbolju moguću uslugu, a standardizirana kvaliteta osigurava jednako dobro iskustvo u svakom našem restoranu, objašnjava nam ljubazni konobar.

Dobar obrok prati i dobra čaša vina ili osvježavajući koktel, a Batak se može pohvaliti izvrsnom vinskom kartom i širokom ponudom popularnih koktela. – Uvijek se trudimo pratiti trendove i ugoditi našim gostima, u vinskoj karti su naravno i autohtona međimurska vina, rekao nam je.

S otvaranjem novog restorana u Čakovcu, Batak nastavlja svoju misiju pružanja vrhunske hrane i usluge, omogućujući svakom gostu da pronađe nešto za sebe. Ako već niste posjetili jedan od Batak grilla, svakako to učinite i doživite čaroliju roštilja iz prve ruke.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još