ZA SVE SU SE POBRINULE KAUBOJKE

FOTO ‘Dječji kotoripski fašenk’: maštoviti kostimi i sjajne nagrade za najbolje kostime!

Autor: Hana Batcha Frančić Foto/Video: Hana Batcha Frančić, DND Kotoriba
- Advertisement -

U subotu, 10. veljače 2024. godine, u Stolnoteniskoj dvorani u Kotoribi održao se ‘Dječji kotoripski fašenk’. Događaj je organiziralo Društvo „Naša djeca“ Kotoriba, okupivši mnoštvo mališana u maštovitim kostimima uz ples, pjesmu, krafne, slatkiše i čaj.

Mnogo kostima bilo je i nagrađeno! Članice Društva „Naša djeca“ Kotoriba za sve su mališane osigurale i paket sa slatkišima, a čak 15 najboljih maski osvojilo je sjajne nagrade! Deset utješnih nagrada bili su poklon bon za pizzu Majo i sok, a za pet glavnih nagrada djeca su dobila pizzu, sok te poklon bon Muellera u vrijednosti od 20 eura.

Pet glavnih nagrada osvojili su: maslačak, avijatičar, kaladont i četkica, transformeri i bonnie. Deset utješnih nagrada osvojili su: kauboj, more, kikiriki, crnkinje, pijetao, trol, spužva Bob, labud i Patrk.

Za sve su se pobrinule članice Društva „Naša djeca“ Kotoriba maskirane u kaubojke, a u skladu s njima maskirao se i načelnik Općine Kotoriba Dario Frišćić, kojeg smo fotografirali s kaubojkama.

Kako su klinci uživali možete vidjeti u našoj fotogaleriji, a u nedjelju, 11. veljače, slijedi tradicionalni „Kotoripski fašenk“ koji počinje povorkom maškara u 14 sati od Stolnoteniske dvorane do prostora tržnice, gdje će se odvijati predstavljanje maškara i izbor najboljih, uz ples, čaj, kuhano vino i krafne za sve. Dođite i zabavite se!

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još