BAŠ SU PRAVE FACE!

FOTO Čakovečki Dixieland band na najljepši način proslavio 25 godina djelovanja!

Autor: medjimurski.hr Foto/Video: Stjepan Hranilović
- Advertisement -

Čakovečki Dixieland band proslavio je 25 godina djelovanja rođendanskim koncertom „Naših 25 godina“ koji se u petak, 22. rujna od 20 sati, održao u Centru za kulturu.

Obilje uštimanih tonova, dobre glazbene atmosfere i u konačnici zadovoljna publika, obilježili su ovaj prekrasan koncert.

Slavljenički koncert donio nam je presjek njihovog repertoara u dosadašnjem djelovanju, a predstavili su se i brojni glazbenici koji su sudjelovali u radu Dixieland banda, od početnog do današnjeg sastava.

Pridružili su im se i glazbenici koji su povremeno pomagali radu benda, iako po vokaciji nisu jazzisti. U prvom dijelu koncerta predstavila se početna postava, nakon čega je zapjevala i gošća, Zdenka Kovačiček. Uz dixieland standarda u programu je bilo i nekoliko međimurskih pjesama u obradi Ladislava Varge. Program je vodio Mirko Fodor, kojeg se osim kao voditelja, moglo čuti i kao pjevača.

Za mjesec dana bit će promovirana i knjiga koja nosi isti naziv kao i koncert, a ona prati djelovanje grupe u proteklih četvrt stoljeća.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

FOTO U Čakovcu predstavljene prednosti kozmetike Jane Iredale

U četvrtak je u čakovečkom hotelu Castellum predstavljena kozmetika...

Nikad veći interes poljoprivrednika za EU fondove

Na jučerašnjoj radionici, koju je organizirala Općina Sveti Juraj...