MOLIO ZA OZDRAVLJENJE MALE PRINCEZE, MALOG ANĐELA!

FOTO Bravo Neno! Uz molitvu propješačio 67 kilometara od Zasadbrega do Marije Bistrice!

Autor: Ivica Jurgec Foto/Video: Fb Nenad Šajnović
- Advertisement -

U petak oko 14 sati krenuo je iz Zasadbrega pješice u Nacionalčno svetište Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici i tamo stigao u subotu oko 13 sati. Riječ je o našem najpoznatijem hodočasniku Nenadu Šajnoviću iz Zasadbrega.

O Šajnoviću smo nedavno pisali kao o vrsnom dugogodišnjem glazbeniku. Svirao je u brojnim sastavima, a sada je harmonikaš u Tamburaškom sastavu “Kumovi”. Veliki je zabavljač, ali i poznati međimurski hodočasnik. Vjernik je i voli pješačiti, pa je to spojio u česta hodočašća. Svakako najduže je bilo ono Putem Svetog Jakova, Camino de Santiago u Španjolskoj, ukupno dugo 320 kilometara.

Danas, u subotu, završio je još jedan sveti put kojeg je nazvao Camino de Marija Bistrica.

-Nakon skoro 23 sata, te prijeđenih 67 kilometara stigao sam na srcu drago odredište, svetište Majke Božje Bistričke. Teret koji sam nakupio “razbacao” sam putem te sam pred Sina i Majku donio samo molitve i želje. Mir i zdravlje za obitelj, prijatelje, znance, a glavna nakana i molitva je ovaj puta za ozdravljenje jedne male princeze, malog anđela te njenu obitelj da im Gospodin da snagu na njihovom križnom putu.

Hvala svima na podršci, hvala svima koji ste me počastili putem. Ivica, Ana, Štef, ekipa iz Ivanovca, hvala. Hvala dragoj ženici Mihaeli, jer bu došla po mene – zapisao je danas po završetku hodočašća Nenad Šajnović.

Bravo Neno! Maloj princezi i naš portal želi brzo ozdravljenje i snagu njenoj obitelji na njihovom križnom putu!

- Advertisement -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još