BICIKLIMA PO DONJEM MEĐIMURJU

FOTO 1. Mura-Drava bajk tour – 23 kilometra čistog zadovoljstva!

Autor: Hana Batcha Frančić Foto/Video: Hana Batcha Frančić
- Advertisement -

Dobro raspoloženi mještani iz općina Svete Marije, Donjeg Vidovca, Donje Dubrave i Kotoribe, 25. lipnja 2022. godine, na biciklima su odvozili 23 kilometara prekrasne biciklističke rute u sklopu 1. rekreativne biciklijade Mura-Drava bajk tour, koju su organizirale te općine na u suradnji s Međimurskom županijom i Zajednicom sportskih udruga i saveza Međimurske županije.

Okupljalište i polazište bilo je ispred Općine Sveta Marija, odakle se vozilo do Donjeg Mihaljevca, kraj kanala do Donje Dubrave, pa do Kotoribe i na kraju do Hotela Golf u Donjem Vidovcu, gdje je za sve bio osiguran besplatan gulaš. Za sudjelovanje u biciklijadi nije bilo kotozacije, a uz vodu i sokove na svakom od stajališta, svaki je sudionik dobio i majicu, čarape i sportsku bočicu. I, naravno, prekrasne poglede na ljepote prirode te rekreaciju u dobrom društvu!

Na startu su sudionike pozdravili zamjenik župana Josip Grivec u ime Međimurske županije, koji bi i sam rado sudjelovao da nije morao hitno otputovati u Mađarsku, te u ime općina Đurđica Slamek, načelnica Svete Marije, koja je rekla:

– Ova biciklijada dio je projekta „Međimurje – Europska regija sporta 2022“, na što je ova županija ponosna, a cilj je promocija kretanja i bavljenja fizičkom aktivnošću te povećanje svijesti o zdravim životnim navikama. Želim vam svima dobru zabavu i da se lijepo odmorite i najedete u „Golfu“!

Načelnica Slamek je, kao i načelnica Donjeg Vidovca Bojana Petrić, pročelnica JUO-a Općine Donji Vidovec Jelena Domnić i načelnik Kotoribe Dario Friščić, također sudjelovala u biciklijadi, kojoj je svrha, uz kvalitetno i zdravo provođenje slobodnog vremena, ujedno povezati ove općine.

Biciklijada je ispunila sva očekivanja sudionika, a kako je bilo pogledajte u našoj velikoj fotogaleriji.

- Advertisement -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još