JOŠ JEDAN VELIKI USPJEH

Filip Ude ušao u finale Europskog prvenstva

Autor: Miljenko Ovčar Foto/Video: Arhiva
- Advertisement -

Filip Ude, baš poput dobrog vina, što je stariji tim je bolji. Na današnjim kvalifikacijama konja s hvataljkama izborio je nastup u finalu Europskog prvenstva u sportskoj gimnastici u talijanskom Riminiju. Trenutno se nalazi na četvrtom mjestu s visokom ocjenom od 14.766 i nije realno očekivati da ga preostali sudionici kvalifikacija mogu izgurati iz sutrašnjeg finala. Njegov klupski kolega iz GK Marijan Zadravec Macan Marko Sambolec, najbolji sportaš Međimurja za 2023.godinu, zbog manjih pogrešaka u vježbi nije uspio biti na toj razini.

Odlično izvedena vježba u kvalifikacijama Udeu otvara realnu mogućnost lova na medalje. Dosada je na Europskim prvenstvima bio dva puta srebrni. Svi Filipovi navijači sutra će moći pratiti njegov nastup u velikom finalu u prijenosu na HTV-u 2 od 18:45 sati.

Začuđuje što prve službene vijesti o Filipovom uspjehu nisu iz njegovog kluba poslane svim međimurskim medijima, već samo onima koji su, po svemu sudeći, povlašteni u toj komunikaciji.

Usprkos tome, portal medjimurski.hr nastaviti će iz dostupnih izvora objavljivati vijesti o uspjesima svih međimurskih sportaša, bez obzira kojem klubu pripadaju, jer sportske veličine poput Filipa Udea to i zaslužuju. Sve ostalo prelazi granice sporta i sportskog ponašanja.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

FOTO Pogledajte kako je bilo ove sunčane nedjelje na Marini u Prelogu

Marina Prelog još jednog poslijepodneva bila je puna rekreativaca....

FOTO Plesne minijature

Studio suvremenog plesa “TEUTA” Čakovec, svojim plesnim kolažom, predstavio...

FOTO Lagana popodnevna šetnja uz Muru

Šetnica Svete Barbare u Murskom Središću poznata je lokacija...

Nedjelja u Gradu rudara

Nakon subote koja je bila bogata događajima u Gradu,...