KREĆE PO TREĆI MANDAT

Ervin Vičević kandidat HDZ-a za načelnika Općine Selnica

Aktualni načelnik Općine Selnice, HDZ-ov Ervin Vičević kreće u borbu za treći mandat na čelu Općine na nadolazećim lokalnim izborima.

Kako se navodi u priopćenju međimurskog HDZ-a kada je 2013. preuzeo dužnost načelnika, Općina Selnica u uzlaznoj je putanji i doživljava procvat iz godine u godinu.

„Puno projekata je realizirano tijekom proteklih godina, a samo iz europskih fondova povukli smo 20 milijuna kuna. Upravo zato želim nastaviti voditi Općinu Selnica kako bismo mogli završiti sve ono što imamu u planu jer je pred nama nekoliko velikih projekata. Posebno mi je zadovoljstvo što je najavljeni projekt izgradnje poslovno-stambene zgrade u Selnici izazvao ogromnu pozornost mještana, a i šire javnosti. Javljaju se zainteresirani čak i izvan Međimurja, tako da se imamo čime ponositi. Imamo još puno pripremljenih projekata. Upravo sam danas bio u Ministarstvu turizma gdje smo razgovarali o sufinanciraju jednog važnog turističkog projekta za našu općinu, tako da s investicijama ne stajemo. Spomenimo i izgradnju dječjeg vrtića koja je završena, a u tijeku je prikupljanje dozvola“, poručio je Vičević.

Osim većih investicija, tu su projekti koji se realiziraju svake godine poput modernizacije nerazvrstanih cesta i elektroenergetske obnove.

„Vjerujem da su građani kroz sve ove godine prepoznali moj rad. Svi realizirani projekti, kao i oni u najavi, potvrda su da znamo što radimo, da slušamo potrebe mještana, da unapređujemo našu općinu u svim segmentima i tako ćemo raditi i dalje. Uzdignute glave krećem u borbu za treći mandat jer iza mene stoje rezultati. Moj način rada ostaje isti i nastavit ću istim tempom činiti našu općinu boljim mjestom za život“, poručio je načelnik Vičević.

Najnovije vijesti

Pročitajte više