VELIKI DERNEK U ČAKOVCU

Dvodnevna Fešta u Unplugged Baru povodom Eura 2024

Autor: lmk, CEE Foto/Video: lmk, CEE
- Advertisement -

Unplugged Bar Čakovec organizira dvodnevni dernek uz prijenos utakmice Hrvatska vs. Španjolska, janjetinu na ražnju, leskovački roštilj, trubače iz Guče i DJ-a

Čakovec, 12. lipnja 2024. – Povodom Eura 2024, Unplugged Bar Čakovec organizira spektakularni dvodnevni dernek koji će se održati 14. i 15. lipnja. Ovaj događaj obećava nezaboravan provod za sve posjetitelje uz bogat program, izvrsnu hranu i vrhunsku zabavu.

Subota, 15.6. – Veliki Dernek: Hrvatska vs. Španjolska

Subota donosi vrhunac derneka s programom koji počinje u 12:00 sati cooking showom i pripremom janjetine i leskovačkog roštilja. Od 14:00 sati nastupaju trubači iz Guče, a od 16:00 sati započinje zagrijavanje uz DJ-a prije velike utakmice. Prijenos utakmice Hrvatska vs. Španjolska počinje u 18:00 sati. Nakon utakmice, posjetitelji će uživati u nastupu trubača iz Guče od 20:00 sati, a večer završava afterpartyjem s DJ-em od 22:00 do 02:00 sati.

Pozivamo sve ljubitelje nogometa, dobre hrane i vrhunske zabave da nam se pridruže na ovom jedinstvenom derneku u Čakovcu. Pridružite se najvećem derneku povodom Eura 2024 u Unplugged Bar Čakovec i navijajte za Hrvatsku uz prijenos utakmice, janjetinu na ražnju, leskovački roštilj, trubače iz Guče i DJ-a!

Vidimo se u Unplugged Baru, 14. i 15. lipnja! Ne propustite priliku za vrhunski provod i nezaboravno iskustvo!

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

Slika za poklon Svetoj Margareti zaštitnici mjesta

Danas već afirmirani samouki 54- godišnji  slikar Zoran Horvat Art ...

BIG JUMP 2024 Na kupalištu u Svetoj Mariji skačite i vi za rijeku Dravu!

Na kupalištu u Svetoj Mariji danas, 14. srpnja 2024....

Vatrogasci brinu za stoljetni hrast Arpad

Jučer su članovi DVD Donji Vidovec, Mihael Mihalic i...