GODIŠNJA SKUPŠTINA

Društvo ‘Naša djeca’ Kotoriba sumiralo rad kroz 2021. godinu

Autor: Mladen Grubić Foto/Video: DND
- Advertisement -

Godišnju izvještajnu skupštinu održali su u Društvo „Naša djeca“ Kotoriba. Osim redovnih članova skupštini su nazočile predstavnice Mažoretkinja Kotoribe Kristina Čižmešija i Danijela Rodek, ravnateljica Osnovne škole „Jože Horvat“ Snježana Matoš, ravnateljica Dječjeg vrtića Kotoriba Žaklina Gregurec Kranjec i općinski načelnik Dario Friščić.

Godišnju skupštinu prigodnim riječima otvorila je predsjednica društva Jelena Ujlaki.

O radu DND govorila je tajnica Mirjana Rusak koja je nabrojila aktivnosti koje je društvo imalo u 2021. godini. Na kraju izvješća u ime društva zahvalila je svima koji su na bilo koji način pridonijeli radu društva. Članice su organizirale dječji online fašnik, potragu za Uskršnjim jajima, sudjelovale su na Danima šibe i ribe, na danima Općine Kotoriba, te je obilježen mjesec oralnog zdravlja.

Spomenuto je i financijsko stanje pa su 2021. godini ukupni prihodi iznosili 6.450,00 kuna, a ukupni rashodi 8.428,00 kuna. Početno stanju u 2021. godini bilo je 2.751,83 , a završno 779,89 kuna.

O budućim zadacima je govorila predsjednica DND Jelena Ujlaki koja je rekla kako je dio planiranog već odrađen,a planirano je još organiziranje priredbe uz Svetog Nikolu te sudjelovanje na Božićnom sajmu u organizaciji Općine Kotoriba, a što se tiče financijskih planova i programa oni su prijavljeni su na javni natječaj za financiranje programa i projekata koje provode udruge sredstvima iz proračuna Općine Kotoriba i potpisan je ugovor o dodjeli tih sredstava.

Na kraju skupštine, koju su vodile M. Rusak, J. Ujlaki i Ž. Strbad (na slici), svi izvještaji su jednoglasno prihvaćeni.

- Advertisement -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

Država kažnjava nezaposlene koji se žele obrazovati?

Kako bi bolje odgovorila na potrebe tržišta rada i...

FOTO Vrijedne ‘Palovčanke’ ukrasile centar mjesta

Blagdani su sve bliže, a vrijedne članice Udruge žena...

Sutra bodrite ‘Vatrene’ u gradskom parku u Murskom Središću

Grad Mursko Središće u svom će gradskom parku, odnosno...