KULTURNA VEČER U PRELOGU

FOTO Dom kulture Preloga oduševio komedijom “Jašarpašići”

Autor: Prelog hr Foto/Video: STUDIO VIPRO
- Advertisement -

U Domu kulture Grada Preloga mogla se, u subotu 15. lipnja, pogledati predstava Roma Teatra, Umjetničke organizacije Multikulti i Centra KNAP, pod nazivom „Jašarpašići“. Komedija je to, čiji je cilj razgaliti i nasmijati publiku, a radnja prati Jašara, glavu kuće obitelji Jašarpašić, koje se upravo vratio s bolničkog liječenja na kućni oporavak.

studio VIPRO

Ozbiljno je bolestan, a trojica sinova i unučica, učinit će sve da se otac i djed što brže oporavi. No postoji strah i postavlja se pitanje što ako je došlo vrijeme da se Jašar riješi zemaljskih muka, tko će ga dostojno zamijeniti i postati glava kuće Jašarpašića.

studio VIPRO

Roma teatar osnovan je 2019. godine nakon uspješno provedenog projekta Teatar R. Centar kulture na Peščenici KNAP osigurao je prostor u kojem ansambl teatra vježba i stvara nove projekte. Cilj kazališta je promicanje romske kulture i integracije mladih Roma putem umjetničkog izražaja. Redateljica predstave je Zvjezdana Bubnjar, a u predstavi su glumili: Mišo Goman – Jašar, Dejan Seferovic – Redžep, Ivan Stanić – Samir, Stjepan Nikić – Đovani, Nikolina Bubnjar – Đulijeta.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

Krenula sezona Sportova na vodi prvim nedjeljnim druženjem

Turistička zajednica Grada Preloga i ove godine nastavlja sa...

Bila je privilegija poznavati Danijelu

Na preloškom groblju u subotu prije podne održan je...

FOTO Emotivni oproštaj župnika Mislava Mikaca sa župljanima! Bilo je i suza!

Izuzetno emotivno bilo je danas na oproštajnim svetim misama...