DOM ZA ODRASLE OSOBE OREHOVICA

Dolaskom Uskrsa zaboravljaju svakodnevicu

Radost blagdana pred nama osjeća se i u Domu za odrasle osobe Orehovica.

-Sunčani i topli dani, rascvjetale voćke i mirisno proljetno cvijeće najavljuje uskrsne blagdane. S tim mislima i osjećajima živimo u našem radnom okruženju- kaže Suzana Belović, mag. coc. rada i ravnateljica ustanove.

Ističe kako su se usprkos prijetećoj epidemiji, brojnim ograničenjima zbog provođenja epidemioloških mjera, njihovi korisnici i djelatnici pripremili za svečane, lijepe i radosne dane pred nama.

-Izradili smo prigodne ukrase, obojili pisanice, posadili cvijeće te uredili okućnicu i prostore našeg doma- kaže ravnateljica i dodaje:

-Veselimo se bogatom uskrsnom doručku i mirisnim perecima i pletenicama, kao i  svim drugim finim  domaćim delicijama koje  se tradicionalno pripremaju za ove radosne dane. U dobrom raspoloženju nećemo zaboraviti paziti na sebe i druge, pridržavat ćemo se i nadalje epidemioloških mjera  koje nas ograničavaju u kontaktima, ali želimo ostati zdravi kako bismo uživali u svemu lijepom i dobrom što nas očekuje .

Mislimo na sve s kojima se ne možemo družiti, ali nadamo se da će i tome doći kraj. Zahvaljujemo svim dobrim ljudima koji se sjete naših korisnika i razvesele ih poklonima koje im šalju, kao što su dugogodišnji prijatelji članice udruge Satha Sai, Socijalno vijeće općine Svete Marije  i brojni drugi donatori dobrog srca koji ne žele da  se spominje njihove darove, dodaje za kraj Belović, a korisnici i zaposlenici poručuju:

-Svima njima i svima Vama sretan i blagoslovljen Uskrs, slaveći pobjedu ljubavi i radujući se buđenju novog života !

Najnovije vijesti

Pročitajte više