PRONAĐENA JE IDEALNA LOKACIJA

Dođite na ‘Humanitarni buvljak’ u Nedelišće i pomognite da Međimurje dobije sklonište za mačke!

Autor: Medjimurski.hr Foto/Video: Udruga za zaštitu mačaka 'Sklonište dobrote', Ilustracija
- Advertisement -

Udruga za zaštitu mačaka „Sklonište dobrote“ poziva vas da dođete 13. srpnja od 10 do 19 sati i 14. srpnja od 9 do 15 sati u Nedelišće (Ulica Josipa Vrhovskog 34, preko puta ATON-a) na „Humanitarni buvljak“ s ciljem prikupljanja financijskih sredstava za sklonište za mace.

Nakon dvije godine, pronašli su idealnu nekretninu koju bi mogli pretvoriti u prvo i jedino sklonište za mace u Hrvatskoj!

– Da bi došli do toga trebamo vašu pomoć jer nam još malo fali, a svaki ste put rasturili i iznenadili nas! Mi smo vam opet pripremili nove brdo ljetne robe (majice, hlače, haljine, jaknice, dječje) i ostalo je još ful kul super obuće jer ljeto nam je stiglo, a biti će tu naravno i još ekstra nakita, kozmetike, dopuna knjiga… Sve stvari su ili nove ili malo korištene (i očuvane), a možete ih dobiti u zamjenu za simboličnu donaciju. U ponudi će također biti naše mačko stvari: Šalice, majice i torbe – special edition novi motivi. Ako niste imali prilike na prošlom buvljaku upecati nešto od novih motiva, evo nove prilike. Skupljene donacije ćemo utrošiti za kupnju kuće koju ćemo urediti kao sklonište za mačke koje nam je prijekopotrebno! – poručuju organizatori.

I zato – svaka vaša donacija im je izuzetno bitna i nadaju se da ćete doći u velikom broju i pronaći si neku krpicu, dobro štivo, film, a ujedno time pomoći mica macama.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još