TJEDNA PROGNOZA

Do četvrtka lijepo i toplo, zatim promjena

Sutra će nakon prohladnog jutra danju ponovno zatopliti pa bi dnevni maksimalac trebao biti između 18 i 20 Celzijevih stupnjeva. Izmjenjivat će se oblaci i sunce uz većinom slab dnevni povjetarac.

U utorak nastavak suhog, djelomično sunčanog i još stupanj toplijeg vremena. Jutarnja temperatura od 1 do 5, a najviša dnevna oko 20 Celzijevih stupnjeva. Vjetar će biti uglavnom slab.

Još malo ljepše i toplije vrijeme imat ćemo u srijedu. Nakon svježeg jutra danju će sunce i jugozapadni povjetarac donijeti porast temperature na toplih 21 ili 22 Celzijeva stupnja.

Četvrtak bi mogao biti najtopliji dan u ovom tjednu. I dalje puno sunca i topline. Puhat će lagani jugozapadni vjetar pa bi i jutarnja i dnevna temperatura mogle još malo narasti. Popodne možemo očekivati 22, ponegdje i 23 stupnja.

U petak prvi dio dana suho, djelomično sunčano, toplo i vjetrovito uz umjeren i pojačan jugozapadni vjetar. Popodne i navečer naoblačenje s kišom i pljuskovima. Temperatura će prijepodne biti između 13 i 16 Celzijevih stupnjeva, a s dolaskom pogoršanja će zahladiti s kišom i sjevernim vjetrom.

Uskrsni vikend će biti promjenjiv i svježiji. Nekako se subota čini malo bolja jer će kiše biti malo ili možda čak ostane i suho. U nedjelju, a osobito na Uskrsni ponedjeljak ponovno je veća vjerojatnost za mjestimičnu kišu. Ostat će nešto svježije.

Najnovije vijesti

Pročitajte više