UDRUGA POMOĆ NEIZLJEČIVIMA MEĐIMURSKE ŽUPANIJE

Dio članica „Udruge Pomoć neizlječivima“ prošlo superviziju

Autor: Mladen Grubić Foto/Video: Mladen Grubić
- Advertisement -

Jučer je u čakovečkom Domu zdravlja, u ordinaciji Renate Bermanec zajedno s predsjednicama  međimurske Udruge „Pomoć neizlječivima“,  održana supervizija volontera kojoj su mahom  prisustvovale članice Udruge koje rade u Posudionici ortopedskih pomagala.

Supervizija volontera „Udruge Pomoć neizlječivima” provodi se u sklopu projekta financiranog od Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske pod nazivom “Psihosocijalna podrška u palijativnoj skrbi“. Udruga “Pomoć neizlječivima ” je partner u projektu i tijekom 2023.godine organizirat će 6 supervizijskih susreta za volontere Udruge. Nositelj projekta je „Udruga La Verna“ iz Zagreba s kojom „Udruga Pomoć neizlječivima” njeguje dugogodišnje prijateljstvo i suradnju i s kojom je provela EU projekt “Volonteri u palijativnoj skrbi“ 2015. godine.  Partner u projektu je i Dom zdravlja Varaždinske županije.

Superviziju je vodila supereviorica Zdenka Pantić, psihologinja iz Zagreba koja je tijekom godina kroz brojne aktivnosti uključena u rad Udruge i podršku volonterima i profesionalcima u palijativnoj skrbi.

- Advertisement -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još