KANDIDIRA SE ZA ŽUPANA UZ PODRŠKU DOMOVINSKOG POKRETA

Dejan Levačić (Nezavisni): Pobijedio sam šeika, pa mogu i Matiju Posavca

Međimurski poduzetnik i proizvođač parfema Dejan Levačić iz Čakovca biti će nezavisni kandidat za mjesto međimurskog župana, uz podršku Domovinskog pokreta. Potvrdio je to danas na konferenciji za novinare u čakovečkom Hotelu Park.

Za portal medjimurski.hr kratko je pojasnio zašto se, kao čovjek koji se bavi parfemima, odlučio ući u djelatnost koja se baš i ne povezuje s ugodnim mirisima.

-Ajmo reći da je to jedna nova avantura. Sada kada ste mi dali ovakvo inovativnu ideju zaista razmišljam da i moj politički angažman bude sličan angažmanu u proizvodnji jednog vrhunskog parfema. Kada se upustite u jednu takvu priču morate očekivati i dobre i loše reakcije. Naravno da sam za to sve spreman, bez obzira na to što nas sve čeka i kako će u konačnici biti. Meni je važno kakvo ćemo Međimurje pripremiti i ostaviti slijedećim generacijama, a u tome možemo uspjeti samo ako stavimo glave skupa. Jedino tako ćemo, simbolički rečeno, smiksati jedan odličan parfem uz jedinstvenu priču novih, mladih političara,

Kao glavne naglaske svojeg programa Levačić je izdvojio poticanje uzgoja industrijske konoplje koja bi se proizvodila u medicinske svrhe, ulaganje u blockchain tehnologiju čime bi se svim Međimurcima omogućilo da rudare i zarađuju na bitcoinu, izgradnju multifunkcionalnog centra za mlade u kojem bi se, između ostaloga nalazile studentska televizija i radio postaja za mlade, izgradnju autodroma sa stazom dužine 3,6 kilometara, kao i sigurnu županiju.

Na pitanje jednog od kolega nije li župan Posavec prejak suparnik Levačić je uzvratio da je pri izradi najvećeg parfema na svijetu prije tri godine za suparnika imao šeika iz UAE koji je u taj projekt, uz potporu vlade, uložio 20 milijuna dolara.

-Kao što sam iz garaže pobijedio šeika tako očekujem uspjeh i u ovom projektu. Matiju Posavca respektiram, župan je već 8 godina, ali uz svoju ekipu i potporu Međimurki i Međimuraca vjerujem u pobjedu, poručio je Levačić.

Kandidat za njegovog zamjenika biti će predsjednik Domovinskog pokreta Međimurske županije Tin Hrgović, koji je govorio o programu sigurne županije.

-Pitanje sigurnosti ključno je za Međimursku županiju. Prosvjed „Želim normalan život“ bio je samo početak. Nažalost, nakon tog prosvjeda nije se puno promijenilo, iako su dana mnoga obećanja. Zato sam se i politički aktivirao, jer politika je ta koja je stvorila ovaj problem i politika ga jedina može i mora riješiti.

Podrškom g.Levačiću pokazali smo da nama u Domovinskom pokretu nije važna stranačka iskaznica, već ćemo uvijek stati iza ljudi koji imaju znanja i sposobnosti poboljšati živote drugih u svojoj lokalnoj zajednici, rekao je Hrgović.

Najnovije vijesti

Pročitajte više