PROMJENA NA KLUPI

Davor Mladina novi trener NK Međimurja?

Davor Mladina bi, prema neslužbenim informacijama iz izvora bliskih klubu, danas trebao postati trener NK Međimurja.

Nakon što je naš drugoligaš u petak pretrpio težak domaći poraz od riječkog Orijenta 1919. s 1:3 u klubu je održan niz hitnih sastanaka. Među njima i sjednica Izvršnog odbora u nedjelju prijepodne. Tada je, kako doznajemo, dosadašnji trener Mario Kovačević „preživio“, ali se tijekom dana iskristaliziralo mišljenje da je momčadi potreban šok, pa je, ipak, donijeta odluka o promjeni na trenerskoj klupi.

Sve ovo posljedica je lošeg starta nogometaša Međimurja u nastavku prvenstva kada su, u pet odigranih utakmica, od čega čak tri domaće, osvojili samo 2 boda. Kovačeviću, koji je na klupu došao nakon odlaska Gorana Vincetića, u prilog govori činjenica da je u zimskom prijelaznom roku ostao bez nekoliko igrača, dok su dolasci u klub zaredali tek uoči prvenstva, pa nije bilo vremena za uigravanje. Kako je, međutim, u našim klubovima uobičajeno da rezultat kroji sudbinu trenera očigledno više nije bilo strpljenja za Kovačevićev rad, s obzirom da je Međimurje padalo  na tablici. Ipak, Kovačević bi, navodno, trebao ostati u klubu na mjestu sportskog direktora i kao spona prema Školi nogometa Međimurje-Čakovec.

Davor Mladina radio je u brojnim klubovima u Hrvatskoj i BiH, između ostaloga u Gorici, Hrvatskom dragovoljcu, Cibaliji, GOŠKU iz Gabele, a u prošloj sezoni i austrijskom Hornu. Momčad bi, ne bude li novih zapleta, trebao preuzeti danas u 14 sati.

Najnovije vijesti

Pročitajte više